Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud linkelni vagy...

Valaki tud linkelni vagy leírni ide egy jó edzésprogramot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
na de mihez? fogyás, izmosodás? esetleg kombinálva a súlyzózást a kardióval? fiú vagy lány vagy? adsz egy pár paramétert akkor tudunk segíteni is.
2010. febr. 23. 11:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Fogyáshoz kellene, fiú vagyok, 14 éves 70 kiló és kb 10 kilót vagy esetleg kevesebbet akarok fogyni. És még legalább idén nyárig akarok lefogyni.
2010. febr. 23. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Norbi 1000kcal edzés első része és a kiképzés kifejezetten jó zsírégetésre, rajtam látványosan meglátszott, pedig 10 napig csináltam, persze csak kedvtelésből.

[link]

2010. febr. 25. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Menjél konditerembe!! Egyél napi fél kiló csirkemellet párolt zöldséggel, vegyél multivitamin készítményeket, meg plussz fehérjeturmixokat, heti 4-5 súlyzós edzés+7 aerob. kész
2010. febr. 25. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
[khm] nem hallottál még arról, hogy az izmokat nem szabad túlterhelni? Fogyáshoz amúgy sem kell súlyzózni, mert a zsír alatt megnő az izom, és még szélesebb lesz szegény kérdező. A táplálkozás is jó változatos amit leírtál, max. testépítésre jó.
2010. febr. 26. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Minek enne változatosan?? A test nem tudja megkülönböztetni, hogy most pulykát vagy csirkét evett, fehérje fehérje mind2. A változatos étrend a vitaminok és ásványi anyagok miatt kell, ha te veszel egy komolyabb multivitamin készítményt nem kell minden nap mást enned. És ha nem eszik elég fehéjét, akkor izomból fog fogyni. TÉny, ha eddig nem sportolt és szarul evett, akkor izmosodni fog valamennyit.
2010. febr. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!