Ez sok kcal-nak számít összesen?
ettem egy tányér brassóit, és egy csomag puffasztott rizst. Meg egy meggyes joghurtot(450g!!)
Kicsit el vagyok veszve, ez soknak számít? én kicsit soknak érzem, arra gondoltam, hogy ma már csak gyümölcsöket eszem, sok zöldséget és esetleg 2-3 db virslit. Meg iszom sok zöld teát.
Ne hordjatok le, azért kérek tanácsot, mert nem tudom eldönteni, hogy ez így sok volt-e vagy kevés. normális válaszokat várok:) köszönöm!
L/17
ui.: 4kg-ot kéne leadnom még.
nem lenne sok kalóriában, bár attól is függ hány kg vagy, inkább az a baj hogy ez szinte csak szénhidrát, ha mostantól csk gyümölcsöt eszel az is szénhidrát, és az is "hízlal".
Egyél fehérjét: tojás, száraz hús, hal.
A virslit meg felejtsd el, hacsak nem vmi jó minőségi virsli, de az ilyen olcsóbb virlik kb annyira jók mint a fehérlisztes kenyér...
miért nem eszel egész nap húsokat?
brassóival ettél elvileg krumplit, arra mennyi szükséged is volt. meg eleve, dél múlt és volt 1 étkezésed? meg a joghurt, de az meg teljesen fölösleges kalória bevitel, itt jönne a lehordás, úgy hogy inkább nem írok rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!