Ez nagyon nagyon SOK? 16/L mennyi kcal lehet összesen és mit gondoltok erről az étrendről?
reggeli: gyümitál (1 alma, fél banán, szőlő, kis méz)
Tízórai: 1 alma, 1 narancs
ebéd: bio (piszkei) lekváros táska (260 kcal)
uzsi: 1 alma, fél banán
vacsi: 1 bio (piszkei) rozs kifli, saláta (jégsali, paradicsom, paprika, retek) (öntet nélkül!) és még két danone natur joghurt
Az előttem szóló a számból vette ki a szót: a vacsorát kéne reggelire, annak kell tartalmasabbnak lenni, szénhidráttal, és a reggelit vacsorára. A sok gyümölcs jó, de alig van benne fehérje. Hús (csirke, pulyka, hal)kellene, hacsak nem vagy vegetáriánus. Délben főtt étel. Kalória szempontjából kevés, a lekváros táska a kakukktojás, inkább valami rendes kaját egyél helyette, vagy tojást.
De legfőképpen: hány kiló és centi vagy? 90%, hogy nemhogy túlsúlyos nem vagy, de inkább sovány. Megérzés...
162/43.. LOL.
Nem baj, legalább eggyel kevesebb munkavállaló lesz a munkaerőpiacon, így nagyobb lesz az esélye valaki életrevalónak.
Közülünk senki nem fogja sajnálni, hogy meghalsz, mert azt se tudjuk, ki vagy. Akik a koporsód fölött fognak zokogni a visszafordíthatatlan miatt, azok a szüleid, nagyszüleid, testvéred, ha van, barátaid. Ezt vedd komolyan, tessék normálisan, sőt egy pár hónapig hízlalóan enni. A te normál súlyod 55 kg. Többszáz anorexiás hal meg, nem viccelünk! És köszönd meg, hogy a ráérzésemmel esetleg megmentettem az életed!
második
Én is jártam hasonló cipőben, és nagyon vigyázz! Legalább öt kilót kéne felszedned. Anno én is fogyóztam ész nélkül, meg is lett az eredménye... Az arcbőröm majdnem tönkrement, olyan pattanásos lettem, meg a hátam is, vállam, a fogzománcom elkezdett lepattogni, hajam hullani, az egész fejem fakó, sápadt volt, a hormonjaim is megbolondultak, fél évig nem menstruáltam, körmeim mindig betörtek, mellette a bőr mindig beszakadt. A laborvizsgálatról meg ne is beszéljünk. Én azóta iszom ennek a levét. Ha tönkre akarod tenni magad ilyen fiatalon, ha nem akarsz gyereket (mert meddő is lehetsz így nagyon könnyen), és nem akarsz hosszabb, egészségesebb életet, nosza, folytasd tovább. :(
Szerencsére én kigyógyultam ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!