Mindig sportoltam, de a térdsérülésem miatt felugrott rám 6 kg, amit most le kellene adnom. Még sosem fogyókúráztam komolyabban, de most muszáj, mivel csak súlyzós edzést v mélyizom edzéseket tudok eztán csinálni. Mit gondoltok a következő étrendről?
Reggeli: 1 doboz joghurt annyi zabpehellyel, amennyit felvesz
Tízórai: alma/narancs
Ebéd: főzelék/zöldségleves/párolt zöldségek tojással Uzsonna: alma/narancs
Vacsi: túró vagy tojás valahogy elkészítve, minimális szénhidráttal
Úgy számoltam, ez 1000-1200 kalória lenne és persze variálnám kicsit az elkészítéseket. A hús azért hiányzik a menüből, mert nem eszem már évek óta. (166 cm vagyok,58 kg-ról szeretnék lefogyni 52-re)
hát, velem ugyanez történt... az orvos egy életre eltiltott az olyan sportoktól, ahol a térdem kellene használnom. Milyen jellegű sérülésed van? ínszalag, vagy térdkalács?
egyébként ma futottam 3 km-t :) ortopéd térdvédővel, amiben bazinehéz keresztvasak vannak :S miután nagyon hisztiztem az orvosnak, h mozgás nélkül még diétával is hízni fogok, felírta nekem receptre. de csóválta a fejét, és csak a margit szigeti puha futópályát "ajánlotta". szóval ma kipróbáltam. most átkozottul fáj, tolom rá a borogatást, de nem esett baja a szalagoknak, mert a térdvédő rendesen szorított. azt hiszem, egy héten 1-2x el tudnám viselni...
Neked nem lehet vhogy megoldani a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!