Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni 9kg-ot?

Hogyan tudnék leadni 9kg-ot?

Figyelt kérdés

16/L vagyok

175cm

75kg

Rendszeresen sportolok.

szeretnék legalább 66ra lefogyni, a versenysúlyom 70kg, annál alább nem bírok menni. Nem szeretem a fenekemet, és a csípőmön lévő úszógumit sem. tényleg olyan érzés, ha megfogom.:D

:S segítsetek!

2009. jún. 6. 08:49
 1/1 anonim válasza:
Én most vagyok 17, egy éve ugyanitt tartottam. Mármint amióta beléptem a "tini" korszakba mindig fogyni akartam és egy éve még olyan 62-64 kg voltam de én 162 cmvel és elég husis voltam. Most vagyok 52. Nem fogyókúráztam egyszercsak lejött. És nem lettem semmivel se jobb. Mármint régen el voltam ájulva, hogy ú ha lefogynék ennyire meg ennyire milyen jó lenne... Annyit értem el vele, hogy mindenki anorexiásnak tart... És a baj az, hogy kezdem magam úgy is érezni mert már alig eszek és kövérnek is érzem magam. Szóval szerintem gondold meg, hogy tényleg le akarod e dobni azt a 9 kg-t! De ha igen, akkor szerezz be egy pasit és szeretkezzetek sokat :D Nálam ez indította be a folyamatot!
2009. jún. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!