Candida diéta során Graham kenyeret lehet enni? Illetve tejet inni?
elvileg a bevitt szénhidrátokat kéne minimalizálni.
nagyon lehetetlen lenne áttérni húsra, zöldségre és olajos magvakra?
ezt nem igazán értem.
kapásból felsorolok neked egy tucat húst - különböző állatok és különböző testrészeik, így értsd.
fél tucat zöldséget.
és 3 olajos magvat. ezen kívül pontosan mit szeretnél még? mert én boldog ember lennék, ha tudnám hogy ezek nekem mindig bőségben rendelkezésemre fognak állni. csak az élelmiszer ellátás sohasem ennyire biztos.
mindegy, ezeket lehet enni, mi mást kéne? szénhidrátok csak modernkori megszokások, tejtermékek szintén, meg amúgy azt elvileg ehetsz a diétád alatt, én candidától függetlenül nem ajánlom.
konkrétan meg vegyél pár szál száraz kolbászt, húsos szalonnát, füstölt sonkát, paprikát hagymát vagy olyan zöldséget amit ilyenkor frissen/jó áron kapsz, és élvezd hogy jó kajákat eszel!
a pihe-puha fehér kenyér és a krumplis tészta hiányozni fog. nekem meg úgy érzem 6l pálinka hiányzik, de mivel vannak még terveim a májammal, így együtt kell élnem ezzel a hiánnyal. Neked meg a szénhidrátok hiányával. később visszatekintve, amikor nem leszel cukorbeteg, még örülni is fogsz neki.
AMI EGYÉRTELMŰEN TILTOTT:
kefír
sütőpor
élesztő
barbecue-szószok
élesztővel készült termékek, ételek
sör, bor, pezsgő
sajt (a legtöbb fajta)
fehérkenyér, zsemle, kifli
tejföl
édességek
kechup, majonéz, mustár
szárított gyümölcs
szójatermékek
dinnye
gomba
gyümölcslevek
kész salátaöntetek, mártások (pl. Worchester)
lényegében olyan dolgokat húztál le a listáról, amiket amúgy sem nagyon eszik az ember.
a sörért és a gyümölcsért kár, a többi mind feldolgozott cucc.
mint írtam, húsokon és zöldségeken, olajos magvakon boldogan elélhetnél, és akkor egy rakat fölösleges eü. problémát megspórolnál magadnak. én is valahogy így teszek, nem candida miatt.
john_doe
lényegében pont ezeket eszik az emberek nagy többsége, azért mert ezek finom dolgok. Ember, ettél már fondüt?:D nyúlós meleg sajt, kenyérkockákkal, hozzá bor... Persze, egy kandidás nem ehet ilyet. de a kenyér fontos dolog, és van alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!