Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ezt a menüt követem, két...

Ha ezt a menüt követem, két fogyókúrás blokk között ugye nem fogok visszahízni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan diétát csinálok, aminek a nevét nem szabad ide írni, fehérje turmixpor vitaminokkal, mellé zöldségleves leve és zöldséglé + sok víz (esetemben csipketea).

Egész szépen haladok a fogyással, persze mellette tornázom is.

Tudom, nem ez a fogyás mintapéldája, de a nehezén könnyebb így túl lennem - még 7-9 kiló hiányzik az álomsúlyhoz:)

A kérdésem az lenne, hogy 2 hét kúra után 1 hét szünetet ajánlott tartani, tehát 1 hétig normálisan kell étkeznem.

A szénhidrátokat messze elkerülöm, ezért az alábbi receptekre gondoltam:

(természetesen ahol tészta is van a menüben, azt nálam valamelyik saláta váltaná fel, illetve ahol van hal a salátában, amellé nem ennék + húst.)

SALÁTÁK

[link]

[link]

(tojás nélkül, mert azt nem szeretem.)

[link]

[link]

[link]

HÚSOS/VARGÁNYÁS ÉTELEK:

[link]

(kihagyva az "extra" hozzávalókat, pl. bambuszrügy)

[link]

[link]

(A húsmentes salátákhoz gondoltam ezeket a húsos/gombás ételeket.)

Ha valaki megnézi őket, nagyon megköszönném, ha alátámasztaná azt az elképzelésemet, hogy ha ezeket eszem, akkor nem fogok az 1 hétben visszahízni...

Ha mégis rossz menüt állítottam össze, tudnátok javasolni valamit?

Nagyon köszönöm előre is a válaszotokat!:)

2012. febr. 22. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Céklasaláta: a céklát ne olajban süsd meg, hanem sütöben olaj nélkül. Utána a recept szerint készitsd.

Chef-salata:olaj nélküli tonhalat használj.

Waldorf-saláta: a tejszin mennyiségét csökkentsd le felére.

Szardiniás-cezar-salata : a csirkéhez max. 1 evökanál olajat használj, a szardiniát nagyon alaposan csöpögtesd le az olajtól. Az öntethez is csak egész kevés oljata használj.

Színes tavaszi saláta: ez rendben van.

Csirkemell kínai módra: ez is jó.

Vargányás-csirkés fusilli: itt a tészta mennyiségére figyelj oda.

Vargányás-kecskesajtos tagliatelle: ez elég kalóriadús: a sok tejszin, krémsajt, tészta, olaj/vaj, sonka mint igen hízlaló.

2012. febr. 22. 13:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm!!!:)
2012. febr. 22. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:

ha súlytartó enegia mennyiséget viszel be nem fogsz hízni. ha többet akkor igen, ha kevesebbet akkor fogyni.

hogy turbózva sikerül-e rendesen fogynod, majd a jövőben kiderül. a tested szilárd étel emésztésére alakult, és időszakosan más táplálkozással fogyni nem szokott kifizetődő lenni hosszú távon.

ha a normális, megszokott étkezéseid mennyiségét csökkentenéd, az hosszabb távon is tarthatóbb lenne, mert nem követhetetlen változtatás. viszont beállni turmix fogyasztásra, nos sok sikert..

2012. febr. 22. 14:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Pár éve már sikeresen lefogytam vele + pilatessel, és hosszan tartottam a súlyom normál étkezéssel és mozgással, csak egy gyógyszer miatt felugrott rám 10 kiló.

Most elhagytam a gyógyszert és megint nekiálltam a kúrának, de eddig még nem csináltam 2 hétnél tovább, mert múltkor csak 5 kilót kellett leadnom.

Egyébként szerintem teljesen okés ez a módszer, gondolj csak a vallási böjtökre, ott is leáll az emésztés, pedig az szerintem drasztikusabb.

heti-kétheti 1 koplaló nap kifejezetten jót tesz a beleknek, nem árt néha pihentetni a gyomrot és a beleket...

Csupán annyi történik, hogy az emésztés egy részét hagyod el, de nem a teljes emésztési procedúrát.

Mintha eleve hasogatva és redukálva vinnéd be az anyagokat a szervezetedbe.

2012. febr. 22. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:

mondjuk élelmiszermérnöknek ne gyere ilyenekkel, vallásos emberekkel meg a turmixok megideologizálásával. de eleve nem is elítéltem, csak megjegyzést írtam róla.

jó lesz ez, sok sikert hozzá! :)

2012. febr. 22. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!