Lefogyhatok nyárig (június közepéig) 20-25kg-ot?
Ennyit kéne enned elvileg, nulla mozgással, ahhoz, hogy ne hízz és ne is fogyj:
Szükséges kalória : 2002 / nap
Hogy elérd ezt a kalória szintet a következőket kell követned:
Zsír : 55 gramm / nap
Fehérje : 125 gramm / nap
Szénhidrát : 125 gramm / nap
Testsúly csökkentéséhez :
Kalória 912.40 kcal/ nap
Szénhidrátok (55%) 501.82 kcal = gramm
Fehérjék (15%) 136.86 kcal = gramm
Zsírok (30%)273.72 kcal = gramm
Ezzel elvileg heti egy kilót fogysz. Azt nem tudom, hoyg ez mennyire egészséges de a kalkulátor ezt adta ki! :) Sok sikert (am első voltam, meg második, meg a többi :P) 16/ L
Kérdező, leginkább olvass ebben a témában. de ne gyiken.
éppen most írták le neked tök hitelesen, hogy koplalj 900kcal-lal, amibe ugyan belebetegednél, de ez már más kérdés.
csinálj otthon egy edzés, heti 3-4x bodyrockTV-ről, tudom éjfél után érsz haza mert sok a suli, de 1 óra már nem oszt nem szoroz.
mellett elolvasod a builder.hu alaismeretek cikkében mi számít emberi kajának, hogyan figyelj oda hogy csökkentsd a mennyiséget amíg fogyni nem kezdesz, és ennyi.
most ide nem írhatjuk, hogy egyél 900kcal-t oszt jóvan, mert egyáltalán nincs jól! 1200kcal alatt eleve nem etetünk senkit, még azt is orvos felügyelete mellett. és akkor is mi lesz később? lefogyott aztán elkezd többet enni, és visszahízik?
legalább úgy kéne élni -edzeni-, hogy 1500kcal körül megegyél egy nap. ha mellette még mozogsz, akkor simán fogyni fogsz így is. és majd te figyelsz, ha nem fogysz, akkor kicsit visszább lehet venni a kaja mennyiséget.
Minden nap egy evőkanálnyi almaecetet tegyél egy pohár vízbe és idd meg.Ha bírod akkor lehet 2x is de többször ne csináld. Fokozatosan vond ki a csokoládét, ne egyél rendes kenyeret vagy csak ritkán, helyette puffasztott cuccokat egyél, és csak csirkemellet szabad fogyasztani.Buborékos vizet ne igyál és szedjél minden nap vitamint.
Biztos módszer, 2hónap alatt fogytam le 10kg. Simán csak nehéz megállni, ha nagyon csokifüggő vagy akkor a dm-ben (azt hiszem ott) lehet venni agresszivitás elleni tablettát. Sokat fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!