Június 10-ig sikerülhet?
Figyelt kérdés
182 cm vagyok 79 kg,lány. 62 kg szeretnék lenni kb június 10-ig. két hete csinálom eddig,kb 3-4 kg-ot fogytam eddig. minden reggel 40 perc Rubint Réka tornával kezdek,heti három edzésem van és heti 3-4 konditerem vagy futás. 6 után nem eszem.a cukros dolgokat ,fehér lisztet,fehér kenyeret teljesen elhagytam.néha eszem norbi update édességet vagy biokekszet ha nagyon nem bírom. napi 4 liter víz,tea. napi 4-5 étkezem. sikerülhet szerintetek?2012. febr. 17. 14:56
1/5 anonim válasza:
Igen,szerintem sikerülhet:)De a 62 nagyon kevés lesz 182 magassághoz:SSok sikert és kitartást:)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:)
2012. febr. 17. 21:45
3/5 anonim válasza:
Szia! Biztos sikerülni fog, ha kitartó vagy! Én is fogyózok, én is R.Rékára nyomom. Te melyik edzését csinálod? Én minden nap napi 40 percet, + 1 óra aktív séta lábsúllyal.
4/5 A kérdező kommentje:
a jubileumi dvd-t.Te? hajrá Neked is!!:)
2012. febr. 17. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!