Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Junius 24-én mult el mikor...

Junius 24-én mult el mikor van az az idő ha 40 napos a ciklusom általában amikor a legvalószínűbb hogy sikerülhet a baba?

Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt az oldalt nézd meg, írd be az adatokat és kiderül :) Sok sikert!!

2008. júl. 7. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
14-24. nap közt , tehát július 8-18.-ig. Ennél pontosabban csak kalkulátor tudja pl.: www.ciklus.hu , mert oda előbbi mensiket is be kell írni!
2008. júl. 7. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
www.kismama.hu oldal is nagyon jó! Termékenységkalkulátor a bal oldali menüben! Sok sikert! Szorítok, hogy összejöjjön! Nekem 95%-ra sőt volt már hogy 100%-ra bejött. Én közben hőmérőzöm is! Szorítok! Jó számolgatást!
2008. júl. 7. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
40 napos ciklus esetén nem biztos hogy van egyáltalán peteérésed, annak hiányában pedig nehéz teherbe esni. Ha van is ovulációd, az sem biztos hogy olyan minőségi mint rövidebb, normál ciklusnál. Szerintem vizsgáltasd ki magad, mi lehet a hosszú ciklus hátterében.
2008. júl. 7. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem meg a hosszú ciklus nem feltétlenül zárja ki a peteérést! Nekem volt már 48 napos is, de a legrövidebb 40 nap volt. Mégis teherbe estem! Sajnos mondjuk a babám elhalt, de peteérésem van, az tuti! Amúgy hallottam vhol, hogy egy nő megérzi, ha pé-e van, mert jobban kívánja a szexet! Ez nálam bejött, mert sztem akkor lettem terhes, mikor egész héten szeretkeztünk a párommal! Azért egy doki mondjuk nem árt, én is megyek.
2008. júl. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!