1 hete kezdtem el Rubint Rékára tornázni, napi 2x20 percet. Leginkább csípő és fenék gyakorlatokat végzek. Milyen eredményre számíthatok, ha folyamatosan csinálom? Fogyni fogok így? Update étkezést is használjam mellé?
9. válaszoló, nem te alkottál közhelyt.
már rég megtették előtted idióta barmok, akiknek egyetlen célja az erkölcstelen haszonszerzés, minden jóérzés nélkül baromságok össze-vissza történő leírása.
nagyon sajnálom, de a fehérje diéta kifejezést már nem tudod pozitívan használni, mert pár idióta már elb.aszta a jelentését. ez van.
Kedves Kerdezo!
Reka tornai nagyon jok,nalam is bevalt.En azt hallottam,hogy nem szabad hetbol het napot edzeni,mert az izmoknak pihenni kelk,masreszt felo hogy hamar elveszted a lelkesedest.Heti haromszor fel-egy ora is hatasos.En nem ettem kenyerfelet,este hat utan egyaltalan semmit. Amugy az internetrol letoltheted az update kodrendszert,nem kell a draga kajakat megvenni,ha betartod,hogy mit mikor ehetsz. Nekem 3honap alatt het kilo ment le,de heti szinten merheto volt centiben:-) Kitartas!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!