Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most lehet Stagnálok?

Most lehet Stagnálok?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve életmódot váltottam aminek köszönhetően immár 21 kg-t fogytam.Az első fél évben alig sportoltam mellette valamit,de az elmult 5 hónapba rendszeresen járok edzeni .4 hónapig slender you torna + cardio edzés(taposó,ellipszis tréner) addig aránylag jól mentek a kilók lefele havi 2,5 kg.De most az utóbbi hónapban csak cardiózok és beiktattam a futópadot(gyors gyaloglás)is meg taposó és ellipszis.Heti 2x vagy 3x 2 órát edzek és itthon még bodycombatozok is és most nagyon nem megy lefele.Most is 1 kg-ot sikerült leküzdenem, de viszont a testzsír%-om 4 %-ot csökkent és az izmom 2,5 %-al nőtt.Végülis akkor csak több ment le csak visszajött izomban nem?Ha jól gondolom.Vagy stagnálok?Szerintetek?
2012. febr. 20. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

testzsír százalékot nem mérünk maszek otthoni mérővel, meg futógépes mérővel!

Tessék feltölteni magad szénhidráttal 1-2 napra, és aztán vissza! Zsírt mennyit viszel be? Azt se felejtsd el

2012. febr. 21. 16:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy speciális mérleggel mérnek meg mert olyan tornastúdióba járok ahol havonta végeznek a személyi edzők testelemzést!!Gondolom hogy nem gagyi mérleg mert be kell rajta állítani hogy hány centi és hány éves vagyok!De a kérdésedre válaszolva szerintem nagyon kevés zsírt viszek be...és naponta max kb. 100 -120 g szénhidrátot viszek be.Ezt szoktam számolgatni..
2012. febr. 22. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Vagyis bocsánat ugy akartam irni h zsírból megfelelő mennyiséget viszek be, Ch-ból viszek keveset!
2012. febr. 22. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!