Megállt a súlyom a fogyókúra alatt. Mit tegyek ennél többet?
Folytasd, amíg eddig, és majd újra megy tovább a fogyás.
A stagnálás normális, néha van ilyen.
na most, ha normálisan fogynál, azt tudnám tanácsolni, hogy csökkentsd a bevitt energia mennyiséget.
de mivel írtad, hogy durván harmad annyit eszel mint fogyás előtt, így nem ez az állapot.
durván 15-30%-kal kéne csak csökkenteni az energia mennyiséget, te 66%-kal csökkentetted állításod szerint. üdvözöllek a koplalás völgyében, nehéz lesz innen a folytatás sajnos.
tarts 2 nap szünetet, amikor ugyanazokat eszed, mint diétában, de megengedsz mellé olyasmit is, amit máskor nem pl. tésztát, szószokat, stb.
a plusz kalóriabevitel be fogja indítani a folyamatokat, és ahogy visszatérsz a diétához, újból megindulnak a kilók.
mondjuk azt is jó lenne tudni milyen magas vagy, mert 175 cm-vel mondjuk érthető ha nem megy az 57 kiló.
Keveset eszel, de nem tudjuk mit és pontosan mennyit... Nem elég, ha kevesebb mákostésztát eszel mondjuk, vagy kevesebb sültkrumplit...
Ajánlom neked, hogy nézegesd át a [link] oldalon az étrendeket, és vesd össze azzal, amiket Te fogyasztasz.
Köszönöm a válaszokat!
-Fehérkenyeret egyáltalán nem eszek, és csakis vizet iszok, nem eszek sültkrumplit és a tésztát is kerülöm. Legtöbbször csirkehúst eszem és leginkább a köretem vitaminsaláta kevés öntettel.
-162 cm vagyok, állítólag normális a 61-62 kiló. De azért én még nem vagyok magammal elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!