Milyen dvd t ajánlanátok?
25éves éves vagyok
85kg 158cm
lenne mit leadnom.. főleg comb fenék és hason van sok felesleg..
olyan edző dvd t szeretnék ami nem olyan intenzív, mert ha nagyon erőlködök a megterheléstől fájnak a csontjaim..
olyat szeretnék amitől lassan de biztosan fogyok...
magyar nyelven
Kezdj el szobabiciklizni, szigorúan pulzuskontrollal! Minden másnap tekerj le 40-50 percet, a pulzusod 140-150 között legyen.
Mellette - Én azt ajánlom - járj el mellette inkább aerobikozni, vagy zumbázni heti 2-3x, otthon rettenetesen unalmas egyedül, nem fogod bírni. A nejem sem bírta, de zumbázni örömmel jár.
szia!
köszönöm, de éppen munkanélküli vagyok, azért is szeretnék fogyni hogy nagyobb esélyem legyen állásinterjúkon..
szobabiciklim nincs, fizetés nélkül nem tudok befektetni rá.
bérletre pedig szintén nem szeretnék költeni.
hasznosabb válaszokat várok, a kérdésre vonatkozóan , nem divatsportokat amihez csak pénz kell
Helló, az első válaszadó vagyok. Sorry, igen, sajnos a pénz nagy úr. Sok sikert az álláskereséshez.
A zumba igen, nagy divat lett, de ahogy az asszony hogy szokott kinézni, amikor hazajön, úgy tűnik, van haszna is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!