Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát ajánlanátok?

Milyen diétát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és borzasztóan szeretnék lefogyni.Úgy tíz kilótól szeretnék megszabadulni,de persze tudom,hogy nyár végéig ez szinte lehetetlen csak sporttal,meg az édességek kerülésével..meg hát,amúgy is.Próbálnék ki diétákat is,de amiket találtam,arra mindenki azt mondta,hogy én inkább még ne csináljam.Lenne esetleg valamiféle előírt étrend,vagy valami,amit én is csinálhatnék?
2012. jan. 24. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok hús, fehérje, kevés szénhidrát, sok zöldség semmi lisztes és pék, sok zöldség. Napi 6x. Heti 3x1 óra kardió. Én ezzel szálkásítok, de valamit elrontottam, mert a múlt héten 1,7 kiló is lement. Emelnem kell a kajámon.
2012. jan. 24. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Egesz eletemben aktivan vegeztem fizikai munkát, es megesik, h 2 napig egyáltalán nem eszek..

29 eves vagyok tökeletesen egeszseges voltam mindig.

Szóval ne egyel ha köver vagy es kesz!

2012. jan. 25. 15:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó...azért kíváncsi lennék,mennyire szűkült össze a gyomrod.
2012. jan. 25. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon is lehetséges. Ha elszánt vagy és nem úgy akarsz lefogyni mint a legtöbben, hogy semmit nem hajlandóak érte megtenni 10 kg-tól megszabadulni nem vészes.

Megfelelő étkezés és sport mellett, a heti egészséges és reális 0,5 - 1,0 kg fogyás mellett, ez kb. 2,5 - 4 hónap.

Fontos, hogy ne valamilyen népszerű diétát próbálj, mert ezek nem működnek. (Még ha sikerül is valamelyikkel leadnod pár kilót úgy is visszafogod hízni a kétszeresét is.)

Az egyetlen módszer, ami hatásos és ami tartós eredményt ad, az az étrend változtatás, rendszeres (heti min. 3-4 nap) sport, kalóriaszámlálás.

[link]

Üdv.

2012. jan. 28. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 28. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Miután minden gond nelkül bemegy egy fazek kaja, ha beindulok, nem hiszem, hogy olyan nagyon :D
2012. jan. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!