Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik diétát ajánlanátok nekem?

Melyik diétát ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Nincs rajtam sok súlyfelesleg, 170 cm és 61 kg vagyok, 53-55 kg-ot szeretném elérni. Egy olyan diétát keresek, ami nem túl szigorú, hatásos, és hosszútávú, mert nem szeretném a mostani étrendemet folytatni-rengeteg édes dolgot eszem, sokszor tör rám falási roham, degeszre eszem magam, aztán meg jön a bűntudat... szóval kérlek titeket, ha tudtok nekem való diétát, írjatok! saját tapasztalatokat is várok! 15/L
2011. júl. 11. 22:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi baj a súlyoddal.Viszont ha nagyon szeretnél fogyni, válts életmódot.Kerüld az egészségtelen ételeket, cukros üdítőket, egyél minél gyakrabban, hogy gyors legyen az anyagcseréd, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét, reggelire pedig rostban gazdag szénhidrátot, például teljes kiőrlésű kenyeret vagy zabpelyhet, kezdj el mozogni, és eléred az álomsúlyt.

Egyébként én ma kezdtem el egy szigorú diétát, amivel sokat lehet fogyni, de csak egy pár kg felesleg van rajtam, amit nyaralásra muszáj leadnom.Ezért az életmódváltást csak a diéta után folytatom.Máshogy nem megy le az a 4 kg addigra, csak ezzel a szigorú diétával.

2011. júl. 12. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:
60kg környékén tudsz maradni az bőven jó és szerintem te szép karcsú lehetsz
2011. júl. 13. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!