Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitenétek? Többi lent!

Segitenétek? Többi lent!

Figyelt kérdés
21éves srác vagyok 194/88kg és tömeget szeretnék nővelni.Irnátok nekem egy minta étrendet?Legalább 2napot,hogy eltudjak rajta indulni.Légy szives ne oldalakat linkeljetek,azókat ismerem és nem túl nagy segitség,ilyen téren.Köszönöm.

2012. febr. 20. 06:18
 1/1 *gin* ***** válasza:

ha elolvastad volna azokat az oldalakat, te magad is tudnál írni. nem nagy kunszt én is írtam magamnak (szálkásítót) pedig semmi szakmai tudásom nincs, és még a bsc diplomám is csak most tűnt fel a kanyarban.

ha ennyire önállótlan vagy, akkor menj személyi edzőhöz, DE aki igazán sikeres akar lenni a testformálásban (akár tömegnövelés, akár fogyás), annak meg kell tanulnia az alapokat, és önállóan gondolkodnia. bizony. nem elég birkamód követni egy idegen által eléd rakott étrendet.

2012. febr. 20. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!