Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lapos has egy hónap alatt....

Lapos has egy hónap alatt. Lehetséges? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Március 23-ára akarok laposabb hasat, nem vagyok kövér, csak a csípőmön meg a hasamon van egy kis felesleg. 160 cm 58kg vagyok, 55re kéne lemenjen.:) [link] ezekkel a gyakorlatokkal, ha minden nap csinálom, meg Rubint rékázom heti 3x lemehet szerintetek? Ötleteket is szívesen várok
2012. febr. 19. 21:51
 1/4 anonim válasza:

Ha télleg csinálod becsületesen és nincs az hogy jajj most nincs kedvem inkább eszem egy sor csokit vagy hasonlók akkor van rá esély:)) sok sikert:))mi lesz március 23.-án?

amúgy én is hasonló cipőben járok:D

2012. febr. 19. 22:47
 2/4 *gin* ***** válasza:
30%

tisztázzunk valamit.

először is 160/58nál hacsak nincs extrém izomtömeged nem arról van szó, hogy kicsit laposítsunk a hason és jó lesz.

másodszor: a felülésnek semmi köze a lapos hashoz. ez egy izomstimuláló gyakorlat, vagyis (megfelelő táplálkozás mellett) izmosabb leszel tőle. de ezt ki fogja látni, ha felette zsírréteg van? senki, csak még nagyobbnak fog tűnni tőle a hasad.

nincs olyan, hogy most hasról fogyok, mert oda dolgozok, a fogyás helye nem döntés kérdése, különben már kerekseggű, laposhasú és dinnyemellű fotómodell lennék, de sajnos én hülye nem kontrolláltam a jedi erőmet és folyton mellből fogyok, my bad.

szóval: fogyás = diéta + aerob mozgás (mondjuk futás). leegyszerűsítve.

de ha jót akarsz magadnak, a feminát kidobod a böngésződből. 3 bekezdésben el tudom neked mondani, miért nevetséges minden próbálkozásuk a fogyasztásra.

2012. febr. 20. 02:29
 3/4 A kérdező kommentje:
sportéjszaka lesz a sulinkba, és egy wellnessközpontba megyünk.(: kedves második, te mit javasolsz akkor?
2012. febr. 24. 18:56
 4/4 *gin* ***** válasza:

diéta:

orvosilexikon.hu itt tudod kiszámolni a napi kalóriaszükségletedet. lenn beállítod a fogyást heti fél kilóra (fontról át kell állítani), és kiírja, hogy mennyi kalóriát ehetsz meg naponta.

sport:

2naponta kocogj legalább 40 percet, mindegy milyen lassan és mennyi a táv, csak legyen meg a 40 perc egyben. persze idővel te is érezni fogod, hogy egyre gyorsabban és nagyobb távot tudsz megtenni ez idő alatt, sőt, akár a 40. perc után is tudnál még futni. Így növeld szépen a teljesítményt.

A kocogás mindenképpen javasolt, és ha mellé szép formákat szeretnél, akkor mehet RR heti 2-3x, meg felülés orrvérzésig, mert itt a felülés azt fogja eredményezni, hogy mire lemegy a zsír a hasadról, az izmaid kicsit megerősödnek, és ettől a kettőtől lesz lapos a hasad.

ugyanis azoknak, akiknek gyengébb az izomzatuk hastájékon, csak kajálás előtt van lapos hasuk, utána egyszerűen kidomborodik a has a megevett étel miatt. izomerősítéssel ezt valamilyen szinten el tudod kerülni.

ez a laposhas dolog lehet nem jön össze a sportnapra (mikor lesz?), de ne az legyen a cél, hogy egy adott időpontra jól nézz ki, hanem hogy 1-2-10 év múlva is formában légy. Ha holnap nekilátsz, akkor már több esélyed van rá, hogy arra a bizonyos estére jobb formában légy, mint most :)

2012. febr. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!