Lapos has egy hónap alatt. Lehetséges? Bővebben lent
Ha télleg csinálod becsületesen és nincs az hogy jajj most nincs kedvem inkább eszem egy sor csokit vagy hasonlók akkor van rá esély:)) sok sikert:))mi lesz március 23.-án?
amúgy én is hasonló cipőben járok:D
tisztázzunk valamit.
először is 160/58nál hacsak nincs extrém izomtömeged nem arról van szó, hogy kicsit laposítsunk a hason és jó lesz.
másodszor: a felülésnek semmi köze a lapos hashoz. ez egy izomstimuláló gyakorlat, vagyis (megfelelő táplálkozás mellett) izmosabb leszel tőle. de ezt ki fogja látni, ha felette zsírréteg van? senki, csak még nagyobbnak fog tűnni tőle a hasad.
nincs olyan, hogy most hasról fogyok, mert oda dolgozok, a fogyás helye nem döntés kérdése, különben már kerekseggű, laposhasú és dinnyemellű fotómodell lennék, de sajnos én hülye nem kontrolláltam a jedi erőmet és folyton mellből fogyok, my bad.
szóval: fogyás = diéta + aerob mozgás (mondjuk futás). leegyszerűsítve.
de ha jót akarsz magadnak, a feminát kidobod a böngésződből. 3 bekezdésben el tudom neked mondani, miért nevetséges minden próbálkozásuk a fogyasztásra.
diéta:
orvosilexikon.hu itt tudod kiszámolni a napi kalóriaszükségletedet. lenn beállítod a fogyást heti fél kilóra (fontról át kell állítani), és kiírja, hogy mennyi kalóriát ehetsz meg naponta.
sport:
2naponta kocogj legalább 40 percet, mindegy milyen lassan és mennyi a táv, csak legyen meg a 40 perc egyben. persze idővel te is érezni fogod, hogy egyre gyorsabban és nagyobb távot tudsz megtenni ez idő alatt, sőt, akár a 40. perc után is tudnál még futni. Így növeld szépen a teljesítményt.
A kocogás mindenképpen javasolt, és ha mellé szép formákat szeretnél, akkor mehet RR heti 2-3x, meg felülés orrvérzésig, mert itt a felülés azt fogja eredményezni, hogy mire lemegy a zsír a hasadról, az izmaid kicsit megerősödnek, és ettől a kettőtől lesz lapos a hasad.
ugyanis azoknak, akiknek gyengébb az izomzatuk hastájékon, csak kajálás előtt van lapos hasuk, utána egyszerűen kidomborodik a has a megevett étel miatt. izomerősítéssel ezt valamilyen szinten el tudod kerülni.
ez a laposhas dolog lehet nem jön össze a sportnapra (mikor lesz?), de ne az legyen a cél, hogy egy adott időpontra jól nézz ki, hanem hogy 1-2-10 év múlva is formában légy. Ha holnap nekilátsz, akkor már több esélyed van rá, hogy arra a bizonyos estére jobb formában légy, mint most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!