Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez soknak számít?

Ez soknak számít?

Figyelt kérdés
Ma ettem egy szelet sajnos fehér kenyeret, margarinnal megkenyve, egy medve sajttal, és mustárral. Ebédre ilyen frankfurti leves csak hús nélkül mivel vegetáriánus vagyok. Másodikféle sült krumpli mint amit a brasóihoz csinálnak csak én párolt brokkolival és répával ettem. Hát egy szerintem normális adag volt. Akkor az utolsó kajálásom most volt. Egy szelet kenyeret meg pirítottam, margarinnal és mustárral megkentem. És próbálok meginni 2l vizet. Ez soknak számít??? Nagyon szeretnék fogyni.
2012. febr. 19. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem is soknak, de sz@rnak számít
2012. febr. 19. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Az egetlen értelmes dolog a brokkoli, meg a répa volt.

Attól, h vega vagy, nem kell minden sz.rt összeenni.

R. tea, tk kenyér sajttal, zöldséggel

T. gyümölcs, joghurt, v olajos mag

E. párolt cucc az okés, de leves? De én úgy csináltam volna, hogy rizshez keverem a zöldeket

U. gyümölcs, olajos mag

V. nem tudom, mennyire eszel állati cuccot, de túró, tojás, zöldséggel, vagy ha ez nem, akkor lecsó kevés zsiradékon, esetleg mint a reggeli

2012. febr. 19. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:
és hatásos? mióta csinálod?
2012. febr. 19. 17:32
 4/4 *gin* ***** válasza:

kérdező igen, beválik - de a mennyiségeket nem árt személyre szabni.

viszont, ha tényleg hatásosan szeretnél fogyni, akkor nem ártana emelni a fehérjebeviteleden. mondjuk hús nélkül ez elég nehéz, de ott van alternatívának a sovány túró, vagy ami fontos lenne neked, az a fehérjeturmix. (még finom is, olyan, mintha gyümölcsös vagy csokis shake-et innál:).

2012. febr. 19. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!