Gyerek vagyok, ez jó étrend?
reggeli:virlis mustáros croissant,1liter hohes c
ebéd:400g csirkemell (natúr),savanyúsággal,2 kiwi
uzsonna:1alma és egy fél natúr joghurt (kiejtettem a kezemből)
és vacsorára még egy natúr joghurtot tervezek
De nagy szád van anonymusba...
Szerinted mi a lóf***ért kérdeztem meg?
Ha nem értesz hozzá akkor ne írj ide,ha meg segítenél,akkor légy szíves.Most azzal sokra megyek,hogy leszarozod, aztán viszlát.Mindegy,látom sokasodnak a hülyék is.
ui.:Te biztos olyan tökéletes vagy, hogy még életedben nem fordult volna elő olyan,hogy kiesik valami a kezedből.Gratulálok.
tízóraid is lehetne és ebéd után is ehetnél valami értelmeset. Egy kis natúr joghurt az semmi, kéne délutánra valami ebédhez hasonló normálisbb kaja. De a 400g-ot szerintem elszámoltad, az elég sok, 200-200ban is meg lehetne enni. A reggelidbe van csak szénhidrát, még ha fogyni akarsz akkor is kéne legalább még1 étkezés amiben van ; mondjuk natúr krumpli vagy egy kis rizs, vagy ha nem húsmellé eszed akkor valami müzli/zabpehely (de nem gabonapehely!)
hány kiló vagy és milyen magas?
1 l hohes c, rengeteg fölös kalória. kb 400
Reggelire egyél inkább valamilyen szendvicset, vagy sima virzslit, pl rozskenyérrel ( a croissant tésztája csupa zsiradék, és rengeteg kalória) rántottát, főtt tojást.
Kellene tízórai is, pl valami gyümölcs
Ebédre kevesebb husi is elég lenne, felezd meg, és edd vacsira a másik felét. Viszont egyél egy kis rizst, is hozzá, mert kell még szénhidrát.
vacsira menjen még csirke joghurt helyett!
és jó lesz aránylag.
be lehetne venni még olajos magvakat igazából, meg próbálunk figyelni rá hogy az ilyen kétes lisztes holmik (croissant) illetve a kétes húsos holmik (virsli) ne a mindennapi étkezés alapját adják, de azért ha ezeket szereted, simán belefér. kell adni az ízeknek, élvezeteknek is!
hohes c tök felesleges
reggelid legyen 2 szelet rozskenyér/teljes kiőrlésű/barna stb kenyér hozzá mehet sonka, sovány sajtok, light vaj/fűzszerkrém,/körözött/tojáskrém/zöldségkrémek, sovány sajtok-trappista light, tolle ligth, pannonia light, mozzarella light stb, főtt tojás és valamilyen zöldség, mustárral is kenheted a szendvics alját vagy tetejét
tízóraira 2 kiwi mehet, de akármilyen gyümölcs jó
ebéd hús savanyúval jó, de mehet rizs, főtt krumpli, párolt zöldségek, másfajta hús-pl pulyka, sovány sertéshús, máj, tojás, halak, rakott, töltött zöldségek, húsgombóc, stb
uzsonna joghurt almával
vacsi joghurt, alma, kiwi, ebédmaradéka, savanyú főtt virslivel-de a virsli helyett a tojás sokkal jobb, túró, husok, halak, zöldségel, zöldséglevesek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!