Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van esélyem a fogyásra?

Van esélyem a fogyásra?

Figyelt kérdés
Minden nap 4,5-ször eszem, kicsiket. Reggelire ilyen tojás, virsli, az ebédem a munkahely miatt menzás kaja (ezeket nem tudom sajnos figyelemmel kísérni, hogy mi mennyi kalóriát tartalmaz, mert nem értek hozzá)De megeszem itthon is a főtt kaját, de mindig macskaadagot-vacsira. De persze az ilyen zsírban tocsogó micsodák helyett eszem inkább összevágott paradicsomot,paprikát,ubit...vagy gyümit. Minden este 40 percet bicajozom (szobabiciklin). Min kell változtatnom, ahhoz, hogy meg legyek elégedve az eredménnyel? A másik kérdés pedig, a szobabicajozás minden testrészemet megmozgatja? Mert igazából az úszógumim zavar a legjobban, de nem érzem, hogy a bicaj a combjaimon és vádlimon kívül mást megmozgatna!
2009. jún. 4. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%

1. virsli felejtős

2. menzás kaja felejtős

3. szobabicikli jó, nem onnan fogysz ahol izzadsz / ahol érzed, hanem globálisan az egész tested zsírkészletei használódnak

4. 60 perc bicó jobb lenne.

2009. jún. 4. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Az előző egy idióta. szeretném kérdezni, hogy miért is felejtös neki a virsli? reggelire sztem ehetsz bármit, ha nem tocsog a zsirban meg a cukorban. kell az energia. a virslivel semmi gond. biciklivel sztem mindenhogyan fogysz, de probáld ki hogy egy fél percig ugy tekersz hogy felállsz a bicorol egy kicsit. szoval nem rendesen, csak felemeled a fenekedet. hasadrol meg ugy föleg, hogy csinálj felüléseket.sztem meg a menza kajával semmi gond, ha nem egészségtelen, és a hizlalo kajákat lemozgod. ne hallgass az elöttem levőre:)
2009. jún. 4. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Azért felejtős a virsli mert összedarált szemétből készül, mint a párizsi, te mezőgazdasági haszonállat! Persze nem muszáj rám hallgatni, lehet kenőmájast is enni meg libapástétomot is csak aztán nem kéne csodálkozni!
2009. jún. 4. 19:56
 4/12 A kérdező kommentje:
3. Hogy mondhatsz ilyet: "te mezőgazdasági haszonállat! "? Igenis, mindenkitől azt hallom, mint a 2. hozzászóló is amit mond, reggelire szinte (!) mindent lehet enni, mert amit reggel megeszel, azt úgyis elhasználod. Az meg hogy mi esszük a virslit, te meg nem, nem jogosít fel arra, hogy ilyet mondj!
2009. jún. 4. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem jó lesz. De ha van lehetőséged, reggel egyél meg nyugodtan bármit, csak mondjuk teljeskiörlésű kenyérrel. Ha minden reggel virslit eszel, hamar megundorodsz tőle. Az első válaszolónak pedig meg kellene érteni, amit leírtál, hogy munkahelyi kaját vagy kénytelen délben enni, tehát nincs lehetőség másra. Nem mindenkinek van ám ideje minden este főzőcskézni, hogy másnapra legyen ebéd. Annyi, hogy hagyd el a köretet az ebéd mellől. A szobabicó pedig még az elején jó a 40 perc, de később már jó lenne, ha tudnál 60 percet tekerni. És igen, az inkább a lábat formálja, hasra csinálj hasizomgyakorlatok a tekerés mellett.
2009. jún. 4. 20:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. jún. 4. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem menni fog!

A menzás kajával sajnos nem nagyon tudsz mit csinálni. Esetleg egy dobozban vigyél magaddal otthon elkészített salátát és azt edd a köret helyett.

A 40 perc bicikli is tuti, én is így kezdtem. Most már 90 perc után úgy kell lerugdosni :D

Jah, és a virsli tényleg szemét. Összehasonlításképpen:

csirkemell kalória: 112

virsli kalória: 231

Ez önmagáért beszél :S Ez pedig az indexről:

"Miből készül a virsli?

A virsli alapjában véve húsból készül(ne), de van benne víz, szalonna, továbbá egyéb maradékok, mint például sertésbőrke. A legtöbb virsliben van szója is, minél olcsóbb, annál több. Elmaradhatatlan a só és a bors. És természetesen a különböző aromák, tartósítószerek, ízfokozók."

2009. jún. 4. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Azt hiszem a haszonállat egy megtisztelő jelző, hiszen hasznot hajt! Durvábbat nem akartam! Ha már idióta vagyok, akkor nekem is lehet, nem?

A virsli sajnos szemét, ezt el kell fogadni. Időd meg arra van, amire szorítasz. Egy este (kb. 40 perc) meg lehet főzni másnapra. Ha rászánsz vagy két órát, és csinálsz salátát, rizst, húst is, akkor 3-4 napra ELŐRE is meg tudod csinálni a kajádat, amit aztán csak ki kell porciózni jópofa teszkós rekeszes ételhordóba, a munkahelyen meg betenni a mikróba és megmelegíteni! A menza IS szemét! Vagy talán minden nap csirkemell meg marhahús van? Nem hiszem, hogy diétában szükséged lenne ilyen menzás kajákra, hogy tarhonyás zsíros disznóhús, vagy tejbegríz, vagy zsíroskrumplis bőrös csirkecombbal! Ha nem figyelsz oda (ilyen szinten) az étkezésedre, akkor az úszógumid leadása igencsak eltolódhat! De te döntesz, kire hallgatsz :)

2009. jún. 4. 21:26
 9/12 Krisz85 ***** válasza:
50%

Az első válaszolónak van igaza.

Figyelembe kell venned, hogy CSAK diétával és mozgással fogsz leadni.

És nem igaz ,hogy bármit ehetsz reggelire, nagyon nem. Azért mert csak ez megy a Cosmo meg egyéb ökör újságokban, meg TV-ben /ahol még sporthírek sincsenek, ha megnézed lásd RTL klub, meg fogyókúrás tanácsadás a PAdödöővel, na hagyjuk már...../

Szóval igen, virsli nem hús, tápértéke zéró. EZ ha tetszik ha nem, így van. Mint ahogy a felvágott is, nomeg drága és nincs benne tápanyag. Leglaábbis nem annyi amennyi kellene, elvégre fogyni akarsz ,akkor meg szükséged van rá, tehát a virsli nem jó, és most a biológiai részébe bele sem megyek.

60 percet szobabicajozzál, a zsír pedig mint az már sokszor elhhangzott itt, egyenletesen jön le, és a láb mindenképp a mozgás része kell legyen az aerob edzésben, tehát megy le a hasadról is. Amúgy testrészről fogyni nem lehet, mellből is jön le, mindenhonnét egyenletesen. De ahol most több a háj, ott később fogod észrevenni hogy vékonyodik a bőrőd.

Gondolom nem tudsz magadra főzni még, így sajnos esélytelen a ZSÍRVESZTÉS, de ne csüggedj, mert amint megteremted a hozzá szükséges anyagiakat, nem lesz ebből gondod. De hagyd ki a menza kaját, és egyél normálisan.

2009. jún. 4. 22:22
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Hihetetlen, hogy a hozzáértő válaszolókra mondják azt hogy idióta... És a kérdező még a mellé áll, aki ezt teszi. Hát persze. Végülis az a válasz, hogy "nyugodtan egyél menza kosztot", meg "zabálj virslit, meg reggel megehetsz egy fél disznót is mert úgy is lemozgod", az biztosan szimpatikusabb, mint az, amiben leírják hogy igen is oda kell figyelni, és nem lehet zabálni mint a gép.
2009. jún. 5. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!