Felső vagy alsótestre hízol? Szerencsésnek érzed magad a genetikád miatt?
Figyelt kérdés
Én alsóra hízok, gyűlölöm.:D2012. febr. 17. 13:04
2/6 anonim válasza:
Hasra, és már egy kicsit lejjebb is. Ez a kor miatt is van, meg egy sor (lappangó) betegség miatt is. PCO, pajzsmirigy, ciszták.
Mégis szerencsésnek érzem magam, mert látszólag későn öregszem, és sporttal nagyjából karbantartom magam.
3/6 anonim válasza:
Alsótestre.
De inkább legyen aránytalanul nagyobb combom és seggem,mint két piszkafához egy hatalmas hordó hasam és díjbirkózó karjaim.
4/6 *gin* válasza:
comb-fenék tájra leginkább, és ez a diétám átmeneti szakaszában a legrondább szerintem, amikor eltűnik a mellem, megjelennek a bordáim, a hasam felső része konkrétan homorú, és akkor alul megjelenik a kis pocak, kikerekedik a fenekem, a combjaim meg fatörzs vastagok.
de ahogy az előző mondja, inkább ez, mint hordó has és nulla derék.
5/6 anonim válasza:
Alsóra, de ez nem is annyira hízás, inkább alkatilag vagyok ott szélesebb (nagyon széles a csípőm, mármint a csontom, úgyhogy hiába fogynék le), felül vékonyabb. Én elvagyok ezzel, szép derekam van, a combjaim meg jó izmosak is, jól tudok futni. :D
6/6 anonim válasza:
Has, comb, fenék. A fogamzásgátlót befejeztem múlt hónapban, 10 kg-ot szedtem fel miatta. Alapból 'nagydarab' vagyok, szóval nem hiányzott ez a + 10 kg nekem (a doki azt mondta, hogy ettől nem fogok hízni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!