Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felső vagy alsótestre hízol?...

Felső vagy alsótestre hízol? Szerencsésnek érzed magad a genetikád miatt?

Figyelt kérdés
Én alsóra hízok, gyűlölöm.:D

2012. febr. 17. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
hasra :(:(:(
2012. febr. 17. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Hasra, és már egy kicsit lejjebb is. Ez a kor miatt is van, meg egy sor (lappangó) betegség miatt is. PCO, pajzsmirigy, ciszták.

Mégis szerencsésnek érzem magam, mert látszólag későn öregszem, és sporttal nagyjából karbantartom magam.

2012. febr. 17. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Alsótestre.

De inkább legyen aránytalanul nagyobb combom és seggem,mint két piszkafához egy hatalmas hordó hasam és díjbirkózó karjaim.

2012. febr. 17. 15:22
 4/6 *gin* ***** válasza:

comb-fenék tájra leginkább, és ez a diétám átmeneti szakaszában a legrondább szerintem, amikor eltűnik a mellem, megjelennek a bordáim, a hasam felső része konkrétan homorú, és akkor alul megjelenik a kis pocak, kikerekedik a fenekem, a combjaim meg fatörzs vastagok.

de ahogy az előző mondja, inkább ez, mint hordó has és nulla derék.

2012. febr. 17. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Alsóra, de ez nem is annyira hízás, inkább alkatilag vagyok ott szélesebb (nagyon széles a csípőm, mármint a csontom, úgyhogy hiába fogynék le), felül vékonyabb. Én elvagyok ezzel, szép derekam van, a combjaim meg jó izmosak is, jól tudok futni. :D
2012. febr. 17. 19:17
 6/6 anonim válasza:
Has, comb, fenék. A fogamzásgátlót befejeztem múlt hónapban, 10 kg-ot szedtem fel miatta. Alapból 'nagydarab' vagyok, szóval nem hiányzott ez a + 10 kg nekem (a doki azt mondta, hogy ettől nem fogok hízni...)
2012. aug. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!