Mi a véleményetek erről?
Már régóta ősz óta fogyózom, eddig 10 kilógram ment le (centiben valoszínüleg több, de nem mértem meg magam, mivel a kezdetkor elfelejtettem) és 44-ről 40-38-as ruhaméretre fogytam. (ez függ attól, hogy milyen a ruhadarab szabása).
160-165 cm között vagyok, most 65-64 kg. Szerintetek milyen vagyok?
Még célomban van tovább fogyni, szeretnék lemenni 60 alá, az ideális 55-58 között lenne.
Az ilyen testalkatú lányok még ducinak mondhatóak? Sajnos én nem láttom annyira magamon a változást, csak a ruhákon látom, viszon mindenki más dicsér. (talán mert én mindennap látom magam.
ezt a bizonyos testalkatot sajnos mi nem látjuk.
így gratulálhatunk a fogyásodhoz, de nem látjuk az alakodat. és ugye egészség mellett a kinézetről szólna az egész, ami így meg van sajnos lőve. sajnálom, de legjobb szándékaim ellenére nem tudok.
a véleményem az, hogy remélem egészségesen fogysz, erre utal a lassabb tempó szerencsére, és csak így tovább!
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!! :)
Most látom, hogy elfelejtettem odaírni, hogy homokóra alakom van - azt hiszem ez azért segít :))
Igaz, hogy lassan fogyok, de azok a kilók biztosan mennek le. Nem is fogyózom, én életmódot váltottam. Egészségesen eszem, odafigyelek, hogy kevés kenyeret egyek (abból sem a fehéret, hanem amit itthon készítünk, ez magvas és nincs benne semmi adalékanyag), Szóval sok zöldség és egészséges kaja, meg este 6 után nem eszem. Tudom, ezt sokan elítélik, de én nem hajnalkor fekszem le, ha itthon vagyok kb 9-fél 10-kor lefekszem. És persze néha engedek magamnak enni, tehát ünnepségeken eszem,sak odafigyelek az ételek mennyiségére és min cőségére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!