Ez hogy lehet? Létezik ilyen?
az orvosilexikon csak egy képlet alapján számol, amiben sehol sincs a te saját anyagcsere állapotod, ott egy egészségesen működő, gyors anyagcserét feltételeznek.. edzést ha állítottál lehet hogy komoly edzést feltételez (példa - te zumbázol, a kalkulátor meg mondjuk karate edzéssel számol, mert ha már edzés akkor legyen kemény és kalória égető).
ilyen eltérések miatt lehet, hogy Te a napi 2300kcal-lal elég energiát viszel be, hogy a szénhidrát készleteidet feltöltsd, a szálkásításhoz képest a béltartalmad is nagyobb lehet, tehát az a 4kg összejön béltart. + glikogén + vízből. kicsit még várj hogy lásd zsír is jön-e fel. végeztess testzsír vizsgálatot, és a változást figyeld.
4 nap alatt nem hiztal ennyit, az csak epp a kaja meg viz ami pluszkent benned van. max 1 kilo mehetett fel.
mult heten raalltam a merlegre es 47.5 voltam (mint altalaban) ra ket napra megint akkor meg 49.5...pedig reggel mertem mindkettot, aztan most megint visszaallt 47.2-re pedig semmit nem valtoztattam.
Az hogy ingadozik egyik napról a másikra a súlyod, teljesen normális, de talán tényleg sok lesz az a 2300, egyél kicsit kevesebbet - nem kell szerintem súlytartásnál nagyon méregetni és számolni, csak nem csinálhatod életed végéig. ( nap alatt 4 kilót képtelenség zsírban hízni, talán a ciklusod is közrejátszik, régen voltál wc-n stb.
Minek akarsz 43 kg-ra fogyni? Nem jó a 45, akkor miért hagytad abba diétát? Vagy jó volt, csak úgy gondolod, ha többet lefogysz, után visszahízol kicsit és jó lesz? Mert nem, a jojó nagyon ártalmas a szervezetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!