Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tenyleg bevalt fogyokura?

Töröklany kérdése:

Tenyleg bevalt fogyokura?

Figyelt kérdés

van ilyen? melyik? hogy csinaltad?

szüles utan 18 kg maradt rajtam amitöl meg szeretnek szabadulni! tippeket jo ötleteket bevalt javaslatokat varok! elöre is köszi!

2012. febr. 16. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:

reggeli zabkása

tízórai natúr joghurt, gyümölcs

ebéd rizs plusz csirkemell, zöldség

uszonna gyümölcs, túró

vacsora túró, virsli

2012. febr. 16. 21:50
 2/6 *gin* ***** válasza:
lifetilt.blog.hu
2012. febr. 16. 22:59
 3/6 anonim válasza:
Én több, mint 37 Kg-ot fogytam. A sikeres fogyáshoz főként egy dolog kell kitartás. Én módszerem abból áll, hogy lecsökkentettem a napi energiaforrás bevitelt max. 1400 Kcal-ra. Illetve módosítottam a fehérje-szénhidrát arányt, az előbbi javára. Egy ételfutár céget tudok szívből ajánlani, ahol nagyon jó diétás illetve tudatos táplálkozást elősegítő menük vannak. A cég neve: Cityfood.
2012. febr. 16. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:

A virsli az mióta diétás minőségi kaja? Amúgy sárga kapszula,tesztoszteron.hu <-biblia, bodybuilder.hu <--alapismeretek

Ezek hiteles források olvass utána, aztán menni fog a dolog, a fogyókúrák meg önmagukban hülyeségek jojózol egy jót szenvedsz egy csomót és leadsz némi izomzatot,

2012. febr. 17. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:

2 kisgyerek után én is változtattam. Én update-re. Így nem vonok meg semmit, ha édességet ennék, azt sem. Én nem akartam olyan fogyókúrát, ami esetlen 1-2 hónap alatt leszed rólam 10 kilót, de utána tartani nem tudom. Ezért döntöttem e mellett.

3 hete csinálom, 2 kiló ment le. Mellette tornázom, gyerekektől függően 20-40 perc és már látszik a hatása!!!

Én kalóriát számolni sem számolok, max szénhidrátot. De jelenleg azt sem. Mind két terhességem alatt terhességi cukrom volt, így 160 gr-os szénhidrát mentes diétán voltam. Így csak az elsővel 9 a másodikkal 7 kilót "híztam" a terhesség alatt. (csak szoptatás alatt jött föl pár...)

Én erre esküszöm. Soha nem szerettem a megszabott étrendeket, és a megvonásokat, tiltásokat olyan mértékben, ahogy a fogyókúrák előírták. És mégis mennek le a kilók!

Kezdj el lassan apránként mozogni is, ez lehet baba-mama torna is! :)

2012. febr. 17. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
*esetleG 1-2 hónap...
2012. febr. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!