Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5db virsli sok vacsorára?

5db virsli sok vacsorára?

Figyelt kérdés

4kg-ot kéne leadnom már csak.

Légyszi normális válaszokat:) L/17

2012. febr. 16. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem sok, nagyon kevés a ch tartalma ugyhogy nyugodtan eheted!!!De azért a fehér kenyeret mellőzd vagy nagyon keveset egyél hozzá!
2012. febr. 16. 19:40
 2/6 A kérdező kommentje:
nem eszem kenyeret egyáltalán, maximum 3-4db abonettet ennék hozzá. az még belefér?:) de én úgy hallottam, hogy egy virsli kb. 100 kcal, szóval akkor az összesen 500 már, ez elég soknak hangzik:o
2012. febr. 16. 19:46
 3/6 TOMAtm ***** válasza:
a virsliben és a felvágottakban egyaránt sok a zsír.sokkal célszerűbb lenne ha vacsorára sovány túrót ennél egy kis cukormentes dzsemmel bekeverve.
2012. febr. 16. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:

lényegében minősíthetetlen.

nem tudjuk miből van, csak sejthetjük hogy aránylag alacsony és rosszabb minőségű a fehérje tartalma.

továbbá nem tudjuk mit ettél nappal. a fogyás precíz dolog, vagy kevesebbet eszel a napi kalória igényednél, vagy nem -> de akkor semmi fogyás nem lesz.

TOma, tejtermékek inzulinszint emeléséről olvastál már? nem akarok offolni a kérdésben, mert most jógyerek vagyok, de ezt csak úgy érdekességképpen ajánlom. meg a véleményed is érdekel persze.

2012. febr. 16. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen virsli és hány g/db. Vettem én már olyan virslit is aminek darabjában 170kcal volt,pedig csak egy átlag virsli volt.
2012. febr. 17. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
én meg láttam olyat aminek 100g-jában 13-14g fehérje :D fantasztikusan tápláló.
2012. febr. 17. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!