Arc78 kérdése:
Vacsorára jó 3 virsli mustárra kenyér nélkül?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 15:02
1/12 anonim válasza:
Auswitzban azt mondták volna rá,hogy szuper.
2/12 anonim válasza:
Szerintem jó, esetleg még valami zöldséget egyél mellé (paradicsom, paprika, főtt répa, stb.), hogy jól is lakj.
3/12 anonim válasza:
Ha eszel hozzá többféle zöldséget, akkor jó.
4/12 A kérdező kommentje:
kb 10 kg-t szeretnék leadni és sportolok is.
2010. júl. 27. 15:27
5/12 anonim válasza:
Nagyon jó! Nekem a másik kedvencem a hideg, dobozos margarin cukrozott kakaóval összekeverve és magába fogyasztva! Igaz, én nem fogyókúrás ételnek gondolom :)
6/12 anonim válasza:
dobozos margarin cukrozott kakaóval összekeverve?????????
hát ezt istenbiza kipróbálom....XD
am. sztem is jó ez így, meg még valamilyen zöldség hozzá.....:)
7/12 anonim válasza:
a virsli az üres kalória. a benne lévő minimális tápanyagot nem tudja felhasználni a tested.
3 virslitől hízni nem fogsz, és fogyhatsz is, de sokkal eredményesebb lehetnél minőségi ételekkel.
8/12 anonim válasza:
Ha normális virslit eszik, semmi baja nem lesz. Mondjuk nem azt, amiből 160 Ft egy kiló.
Amúgy a csirkemell se jobb, mert a túlzott fehérjefogyasztás anyagcserezavart, köszvényt, veseproblémákat, meg t*öm tudja, miket okoz, után lehet olvasni. Pedig minőségi cucc...
Szóval a virsli tökéletes zöldségekkel. Természetesen nem úgy, hogy minden nap, de alakomadtán igen.
9/12 anonim válasza:
Hát szerintem nem valami jó.1 virsli az alapból 200 kcal...3 meg már 600...600 kcalból sokkal jobb vacsit is kitudsz hozni...
10/12 anonim válasza:
A kakaós margarin tényleg nagyon fini, de az nem valami diétás étel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!