Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az hogy alig eszem...

Miért van az hogy alig eszem valamit egész nap, és így is azt érzem, totál televagyok?

Figyelt kérdés
3 hete diétázom meg sportolok heti 4x, ezalatt fogytam 4 kilót. (Mielőtt letámadnátok, nem sanyargatom magam, nem koplalok, se nem akarok anorexiás lenni) de ott tartok hogy tényleg alig eszem már valamit, mert úgy érzem, ettől is kidurranok. Mitől lehet ez??
2012. febr. 14. 08:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves Osonó Bölény!

Nem kioktatásra vágyom, azt kapok eleget a környezetemből. Segítségre, tanácsra lenne szükségem, légyszi mást oktass ki, ne engem. A cinikus, ironikus válaszaidra sem vagyok kiváncsi..... Köszönöm.

2012. febr. 14. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:

3hete? Az nem sok. Ilyenkor még meg van az energia,az elhatározás,és kitartás a diétához,ráadásul látod hogy a kilók gyorsan mennek lefelé.

Nem tudom mennyit kell leadnod,de megnéznélek egy fél év múlva, akkor is ezen a véleményen leszel,mikor már csak havi keservesen egy kilót bírsz leadni és eleged lesz már a csirke-zöldség-gyümölcs kombinációjából.

2012. febr. 14. 14:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Az előzőnek, aki el akarja venni a kedvem, csak annyit, hogy 3 hónapra vettem fitnesz bérletet is: 34.000 Ft-ért, ami a mai világba sztem nem kevés, de nekem főleg nem a fizumhoz képest. Úgyhogy már csak ezért is végigcsinálom, hogy ne vesszen el a pénz. Amúgy meg megszerettem a mozgást, úgyhogy jönni fog a következő 3 havi bérlet. Hogy kevés a 3 hét? Lehet. De nekem az a lényeg, hogy 2 éve tervezem hogy lefogyok, de mindig csak terv maradt éveken át. 65 ről indultam január végén, van rólam fénykép az előtte-utána élményért, ha gondolod küldök neked egy képet priviben augusztusban is. 12-13 kilót szeretnék leadni, endomorf testalkatú vagyok. A cigiről is leszoktam emiatt. De nyugodtan szólogass csak be te is. Miért vannak ilyen bunkó emberek, akik látatlanba beszólogatnak, mikor más segítséget kér? Sose értettem.....
2012. febr. 15. 13:47
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Akkor miért kérdezel hülyeséget?

Ki ne durranjál már két almasziromtól.

2012. febr. 15. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!