Miért van az hogy alig eszem valamit egész nap, és így is azt érzem, totál televagyok?
összeszűkült a gyomrod, valószínűleg ezért van.
semmi gond, azért figyelj oda magadra, hogy rendszeresen egyél diéta alatt is, nehogy túlzottan lelassuljon az anyagcseréd.
ne tömd magad direktbe, ahogy jól esik. ki ne durranj:D. de azért figyelj oda tényleg:)
pff nem éhség szerint eszünk. lehet jó laktató egészséges ételeket eszel, és ezért érzed azt. a 'tényleg alig eszem' és a 'nem koplalok' pedig túl ellentmondásos ahhoz, hogy tényleg lássuk mi a helyzet nálad.
3 hét alatt 4 kiló 'fogyás' pedig semmi más, mint heti 3 kiló zsír fogyás, + 1 kiló glikogén, víz, béltartalom csökkenése. jó esetben. eleinte mindenkinél gyorsabb a tömeg vesztés, mert amiket a +1 kilóhoz írtam, azok is ürülnek a zsír mellett.
Szerintem max. 1200 Kcal lehet. Egy átlagos napom:
Reggeli natúr müzli zsírszegény tejjel
Tízórai: egy db. gyümölcs (de sokszor kihagyom)
Ebédre: egy fogás csak vagy egy leves, vagy egy második, ami nem zsíros, nem tészta nem krumpli.... Ált. rizs szokott lenni grillezett csirkemellel vagy egy vegyes saláta
Uzsi: valami tejtermék, mondjuk kefír, natúr yoghurt...
Vacsi: tejes turmix kefírrel, vagy valamilyen gyümivel, müzlivel...
Ilyesmik.
a te választásod..
senki sem mondta, hogy ne olvass utána a helyes táplálkozásnak, senki sem mondta, hogy tejet igyál (na jó, a tejtermékeket azért nyomatják, nem igaz hogy senki sem ajánlja..)
és bárkinek lehetőségében áll tisztában lenni vele, hogy 1200kcal körül csak lassú nyomorgásra lesz lehetősége, a testét szépen meg fogja viselni ez az állapot.
hogy érdekességet is írjak, beszélgettem orvossal, aki használja az 1200kcal-os étrendet a páciensein.
a körülmények:
olyan NŐKRŐL van szó, akik nem képesek edzeni. ami neked, nekem egy séta, nekik már edzés. ekkora túlsúlyra gondolj náluk.
az étrend szigorúan van összeállítva, és fehérjében dús! nem egy étkezés tartalmaz sovány húst, a többi meg tejes akármi...
ilyen körülményei vannak egy 1200kcal-os diétának, és így is rossz, de van hogy drasztikusnak kell lenni. amennyiben te kimész a lakásodból, esetleg edzel, netán van említésre méltó izomtömeged, sajnos így nagyon jó esélyed van hogy a tested eddigi működését csak rontsad a mostani helyzettel.
étvágytalanság pedig lehet lelki okok miatt, lehet testi problémák miatt, lehet kapcsolatban a mostani étkezési szokásaiddal..
Nálam most ugyan ez a helyzet, mint nálad és úgy alakult ki, hogy már nem tudom biztosan milyen ételt egyek, mit ne egyek és lassan elment a kedvem az evéstől. Ez most így hülyén hangzik de ez a helyzet, pedig én nem is akarok fogyni, csak hízni nem akartam és valami sporthoz passzoló étrendet.
21N
én sportolok heti 3-4* 1,5órát edzőteremben , csak rettegek tőle, hogy meghízok :)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!