154 centi vagyok és 54-55 kg. Ez nagyon sok? Hogyan tudnék lefogyni? Nagyon szeretek enni. (13éves vagyok)
Szia..kérlek hallgass rám itt én tapasztalatból szeretnék neked segíteni.
Én 158cm voltam és 58 kg..rendes igazi hús-vér nő,olyan igazi csöcsös faros.Loholtak utánam a fiúk.Egyszer csak elegem lett és neki álltam fogyózni.Elösször elhagytam a vacsit..aztán a reggelit,aztán már az ebed is csak ilyen exturdált puffasztott rizs volt.Izom növelőkön és telítettségnövelőkön éltem.
NE CSINÁLND!!Nem éri meg.És amugy is ez rohadtul genetika.Akinek pufik a szülei annak pufi gyerekei lesznek,akik soványak azoknak sovány gyerekük lesz.Ilyen a hormonháztartásod és kész.
Én most ott tartok hogy 166cm 48kg.EZ BRUTÁLIS.iszonyatosan nem egészséges.Orvosról orvosra kellett sokáig járnom mert anorexiás lettem.Minnél többet fogyózól annál jobban nem fogadod el önnmagad.
Hidd el ugy vagy jó ahogy vagy.Tökéletes vagy mert isten így teremtett.és kész.ennyi!!! Semmi fogyókura..te inkább nézd le a soványakat és mond rájuk hogy FÉRGESEK.:DDD
Remélem tudtam segíteni.:)
13 évesen ne ülj a gép előtt és nem hízol meg! :)
menj el csavarogni haverokkal stb.... na megyek fejlődök tovább a belf palámmal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!