Ez étkezési zavar vagy csak az akaraterő hiánya?
Figyelt kérdés
Egész héten megfelelően, egészségesen eszem, de hétvégén elszabadul a pokol. Eszem amit találok, addig ameddig azt nem érzem, hogy meghalok annyira tele vagyok. MIt lehet ezzel kezdeni? Hogy álljam meg a féktelen zabálást?2012. febr. 12. 12:01
11/12 A kérdező kommentje:
nem tudtam befejezni.
szóval utóvacsi nem mindig van csak pl. heti 1x de akkor sajt.
ja és reggel van kb. heti 1x hogy zabkását eszem és rendszeresen eszem még kefírt meg joghurtot is
2012. febr. 12. 17:48
12/12 Krisz85 válasza:
én a helyeben száműznék minden egyszerű szénhidrátot , így a gyümölcsöket is, és kizárólag összetett szénhidrátokat ennék a nap első felében, magas fehérjebevitel mellett (hús) persze kiadós mennyiségű zöldséggel.
Este lefekvés előtt pedig nem biztos, hogy jó dolog sajtot enned, már csak azért is, mert a telített zsírbeviteledet más forrásból kéne fedezni, bármennyire is kálcium van a sajtban.
A főzelék délután sem az igazi sajnos. mérni kéne a kaját grammra és megtervezni, aztán ha már van rutin, mehet az ötletbörze hogy finom is legyen! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!