Mit tegyek? Nagyon zavar.
a műtéten kívül semmit. A nők oda híznak utoljára, és onnan fogynak először. Mi a jobb a 20 kg felesleg és a kockázat hogy beteg leszel, vagy a sportos életmód, jó alak, és pici mellek?
Ja hopp sportot egy szóval sem említettél..
feszes, formás fenék, lapos has és tenyérbeillő mellek vs. nagy cici, zsíros segg és hordóhas.
melyiket választanád? :)
ha lenne rá csodaszer, akkor mindenki használná. az egész egyszerű biológia, hogy nincs olyan hogy ott megmarad a zsír, máshonnan meg lemegy.
nem bántásnak írtam a kommentet, én fogytam 10 kilót és a 80C-s melleimből 70B-70A lett. korábban engem is zavart, de mindenki (főleg a srácok) azzal vigasztaltak h egy kövér lánnyal nem jönnének össze csak azért mert nagyok a mellei, míg egy jó alakú lánynál egyáltalán nem számít, ha kicsi a melle. + a legtöbb pasi (bár a lányok mást hisznek) sokkal inkább a fenekedet nézi meg, mint a melledet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!