A "6 után nem lehet enni"-t mennyire kell betartani?
Attól függ, hogy mikor fekszel le. Kb elalvás előtt 3 órával már nem szabad kajolni. A szénhidrátdús kajákat pedig a nap elejére időzítsd.
2009. jún. 2. 15:57
2/18 A kérdező kommentje:
Igen? Én pont azt olvastam, hogy délig csak gyümölcsöt lehet..
Reggelre kell a legtöbb kaját enni!! Gyümölcsöket meg inkább este nem szabad (mert "belénkrohad" vagy mi:S). Amúgy ha a vacsid egy natúr joghurt, azt eheted simán 8-kor is!
2009. jún. 2. 16:33
4/18 A kérdező kommentje:
de ha reggel se meg este se eszek gyümölcsöt, akkor mikor? :P
Ja! És teától nem fogsz aludni, a rágó meg éhéset okoz:D
2009. jún. 2. 16:34
Jajj... :D Hát mikor mikor? DÉLUTÁN :)
2009. jún. 2. 16:35
7/18 anonim válasza:
Pedig igy igaz, amiben sok a szenhidrat azt delelott fogyaszd (gyumolcs IS ide tartozik). Szerintem hulyeseg feltetlenul ragaszkodni a 6 orahoz, bar ha dietazol akkor a fegyelem fenntartasara jo lehet. Nekem mindenesetre nem valt be, mert ugy rendszeresen este 11 korul jott ram olyan kajalhatnek, hogy majdnem falnak mentem tole:D Sajat szabalyom: reggel 8 es este 8 kozott osztom be az etkezeseket. Ha erre figyelek, mar egy het utan ha 8 utan enni talalok, masnap reggel hanyingerrel ebredek... szoval a gyomor megkivanja az o pihenoidejet:)
Cukormentes ragoval nem hinnem h gond lehet, teat nyugodtan ihatsz.
Udv: egy sokat tapasztalt fogyokurazo:)
2009. jún. 2. 16:39
hülyeség ez a hat után nemszabad enni dolog. Aki fentvan mondjuk 11-12ig az,meg dögöljön meg éhen? ráadásul nemis egészséges hogy nem eszel fél nap semmit. a lényeg csak azon van hogy lefekvés előtt 2 órával már ne nagyon egyél..előtte valami light szénhidrátmentes kaja kell. Ja a szénhidrátot reggel kell jól mondjátok. gyümölcsöt azért mondják hogy reggel edd mer akkor üres gyomorba kerül nem keveredik mással, minden ásványianyagpt jól felhasznál..de szerintem ennéla lényeg hogy evés előtt 2 órával vagy utánna egyél gyümit akkoris üres a gyomrod. Énsem birnám egész délelőtt azzal. Kell a szénhidrát reggel.
2009. jún. 2. 16:43
utolsó vagyok, azt kihagytam hogy evés előtt vagy után két órával
2009. jún. 2. 16:45
Teát lehet, csak ne fekete legyen, hanem pl. mályva, mate, zöld tea (csupa olyan, ami segíti a fogyókúrát és nem tartalmaz koffeint).
A rágó (cukormentes) is van, akinél csökkenti az étvágyat. Próbáld ki, hogy nálad hogy hat.
2009. jún. 2. 18:08
Kapcsolódó kérdések: