Miért nem bírom a diétát 1 hét után betartani?
:/Eredményes fogyást akarok de nem sikerül!
1/17 anonim válasza:
Kizárólag reggelire egyél egy kis szénhidrátot, ebédre egyáltalán ne, vacsira meg még inkább tilos! Ez persze nem jelenti azt, hogy ne egyél semmit :) Ebéd tippek: natúr sült csirke salátával, hal salátával, sült padlizsán, különböző főzelékek. A saláta semmiképp se majonézes legyen, inkább natúr joghurt meg egy kis fűszer, vagy pici olivával locsolva. Vacsira egyél joghurtot vagy magába egy kis csirkemell felvágottat, vagy paradicsomot egy kis sajttal, de semmiképp sem szénhidrátot! A teljes kiőrlésű kenyér ugyanúgy hízlal,mint a fehér, csak sokkal egészségesebb! Ezt csak reggelire edd! Remélem, sikerül. Én is egyfolytában hízok és fogyok...
2011. aug. 15. 18:44
Szóval: reggeli oké, de nyugodtan lehet több is.(a kockakenyérne semmi tápértéke nincs) Ha normálisan reggelizel, tízóraira elég valamilyen gyülölcs is. Ebédre egyél rendesen. Uzsira egyél egy joghurtot, és VACSIZZ is. Vacsorára egyél fehérjét (hús, hal+zöldség, tojás, túró). Hidd el, a napi 5 étkezés kell!! Ebben az a lényeg, hogy folyamatos az anyagcseréd, és igen, így jobban bontod a zsírt. Ha sokat mozogsz, a vacsitól egyáltalán nem fogsz hízni, hidd el! Nagyon figyelj, hogy ne ess át fogyásban a ló túloldalára. Ilyen idős korban a szervezetet megviseli a kemény diéta, és tönkre is teheti azt. A te korodban menj el egy szakorvoshoz vagy dietetikushoz, és kérj étkezési tanácsokat. Ez mind ingyen van, de megéri.
2011. aug. 15. 18:44
az oké hogy a fogyókúrának idő kell, és ezt be is látod. namármost: egyél napi 3x minimum (én pl nem bírok ötször enni, pedig úgy kellenne), teljes kiőrlésű dolgokat, felvágottat, ha ötször eszel, akkor tízóraira meg uzsonnára joghurtokat, gyümölcsöket. vacsid főleg zöldség és fehérje legyen. mozgoj sokat, kezdj el például valamit sportolni, vagy táncolni, vagy aerobikra járni-rendszeresen. a biciklizést növeld, 6 km semmi. annyit kellenne futni, ami lehet hogy most még, ekkora súllyal nem megy, de később igen. szóval kezdj el kocogni, futni, biciklizz többet, nyár van, ússz is.
2011. aug. 15. 18:47
Akaratgyenge vagy. Egyél több fehérjét, kevés szénhidrátot, mozogj többet, és ne Rékára. 40 kilót felejts el, jó ha 1 év alatt összehozod. Nem feladni kell, hanem csinálni...Sok sikert.
2011. aug. 15. 19:04
kiszámoltam 90 kg mal az alapanyagcseréd :1766 ..ennyit kell enned ha egész nap fekszel és nem akarsz fogyni ....az én módszerem hogy ( ez a fogyással csökkeni fog) vonjál ki belőle 100 at ... : 1666 egyél napi ennyit ..4 héten át ..akármit ehetsz ..de ne vidd túlzásba ..úgy értem ne egyél bablevest aztán táblacsokit desszertnek ..ez még nem lépi át a napi adagod ..de 1) annyi kalória van bennük hogy alig ehetsz az nap már 2)figyelni kell hogy mennyi zsír van abban amit megeszel...hiába eszel kevesebbet ha közben nagyon sok zsíros ételt eszel ..lehet hogy a hambiban csak 500 van de az baromi zsíros ..egyél egészségesen napi 1666 ot ..na ne iylen pontosan :D legyen 1670 kezdetnek ..
ha oylan vagy hogy muszáj mindig enned (mint én ..rágcsálni valamit) akkor vegyél abonettet .. 16 kalória van egyben ..és ezt rágcsálhatod tv nézés közben mondjuk vacsoraként...de az lenne a legjobb ha tényleg iylen diétás étleket főznél..nagyon sok finom leves van ..volt aki azt mondta itt hogy a gyümölcsben sok cukor ..de ettől még napi 1 valamiylet meg kell enned ( ne banánt..inkább almát, 1 marék meggyet) zöldségből egyél többet az uborka nagyon finom abonettel...van ha az neked túl szájpadlásra ragadós ( XD) akkor puffasztott szelettel..ne egyél olajban sült ételt ..kerüld a rizst..nem oylan jó az mint mondják ...ne egyél ebédre kenyeret...édesíts édesítővel ..tervezd meg mit eszel ...optimális a napi 5 alkalom ..de én 6 szor eszek mert nekem ez hogy ebéd uzsi vacsi ..ez túl ritka ..2 uzsim van ... mozogj ..nem azt mondom hogy kezdj el rögtön fél órákat futni naponta ...te meg azt ne mond hogy nincs időd..vegyél egy görkorit ..és menj el a barátnőiddel korizni vagy kérd meg hogy fussanak veled pl heti 4szer..kb 20 percet ...nem testépítőnek készülsz gondolom ..csoportban könnyebb..ha megkínálnak utasítsd vissza..ha sok csokoládéhoz jutsz (pl névnap) akkor te kínálj meg mindenkit ..jaj kihagytam hogy egyél sok fehérjét :D a túró a legjobb, manapság (hál miniszterelnökünknek) rá mindenre kéne írni hogy mennyi kalória van benne...ha nincs rá írva az általában bóbli termék ...100g nak adják meg a tápanyagtartalmát ..és te szépen kiszámolod ..pl egy joghurt: 100g-->98kalória a joghurt 125 g os ..: 98:100= 0,98 0,98*125 (elnézést ha úgy érzed alul becsültelek).. reggelire egyél többet ...és vacsira kevesebbet ..és lefekvés előtti 3 órában ne egyél ..ha te hajnali 3 kor fekszel akkor éjfélkor még ehetsz valamit ..én nem iszok üdítőket mert szerintem kalória pazarlás ..de társaságban pl ccola lightot ..de általában itthon főzök rengeteg különböző ízű teát ..édesítővel...és ezt nyáron lehűtöm ..télen nem ..(érted) és ez is elmegy nekem üdítőnek...ÉS NE EGYÉL OLYAT AMIRŐL NEM TUDOD HÁNY KALÓRIA, és ne hallgass a szüleidre ha azt mondják ez fogyaszt(nincs oylan dolog ami fogyaszt és valaki aki nem fogyózik az meg főleg nem tudja mibe mennyi a kalória...itthoni veszekedéseim 80% hogy nem azt eszem amit ők szeretnének..pl rántothús ..hiába sovány ..az sütésközbe teliszívja magát az olajjal ..ezért ne egyél olyat..neten fent van mi hány kalória de sztem ez mindenkinek hasznos (egy könyvből):
-egy evőkanál liszt 35 kalória
-rizs egy evőkanál 38
-kakaópor (nem nyuszis cukrozott) 2 teáskanál 44
-egy KÖZEPES alma 30
-egy közepes narancs 60
-körte(nagyobb) 75
-egy evőkanál túró 38
-delma LIGHT margarin (CSAK EZT EDD) 1 teás kanál 19 ( a többi (40körül van)
-egy teáskanál olaj45
ez nem egy villám fogyókúra ..ez egy egészséges fogyókúra... lassan optimális sebességben fogsz megszabadulnia kg októl tehát nem heti -14 kg .. és 4 hét után tarts egy hét szünetet amikor annyit eszel amennyi a napi alapanyagcseréd ..
SOK SIKERT!
2011. aug. 15. 19:38
előző vok.... iskola mellett hát én nem vagyok menzás mióta a sütimbe belesütöttek egy legyet .. menza.. ?? muszáj? nekem is az volt de megmondtam az igazgatónak hogy ez diszkrimináció ( ez nem ide tartozik..de nálunk annak kellett ennie aki napközis..nekem meg muszáj volt az lenni) nem lehet hogy te viszel suliba magaddal ételt? elviszed és megeszed ?? mi történik elveszik a tanárok a kajád és kidobják?XD ne is egyél se barna se fehér kenyeret ugyanannyi kalória ... egyél abonettet szerintem ugyanaz a ízra a hatása mint a kenyérnek ..de szerintem ha elmennél orvoshoz hopgy kérsz valamilyen felmentést az alól hogy enned kelljen ... mondod hogy fegynod kell mert ez nem egészséges :D szerintem add valami felmentést ...
2011. aug. 15. 19:44
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Az utolsónak üzenem sajnos muszáj menzára járnom mert nem érnek rá a szüleim és nem tudják úgy hogy mindig meleg étel legyen hétköznap ebédre és ezért tartják a menzát hogy ott legalább meleg étel.De nekem meg nem aza a bajom hogy rágcsálós vagyok meg hogy csoki cukor fagyi!!!!Én ha egy hónapba ilyet eszek max!Ha valakinek névnapja vagy szülinapja van az iskolába és kapok csokit mindet elajándékozom...:)
8/17 A kérdező kommentje:
És még valami ilyen abonett kenyeret hol lehet beszerezni?(kicsi faluban élünk)
9/17 A kérdező kommentje:
Ezt az abonett kenyeret mindig lehet ennii???Reggel délben este??Meg ha úgy eszem hogy pici margarin meg egy szelet csirkemell az helyes???
Nyugodtan egyél rendes kenyeret, egy szelet barna kenyér tök jó. Az abonett egyrészt ehetetlen, másrészt semmi tápértéke nincsen. Vacsira edd meg üresen a csirkemellsonkát savanyúsággat (ne egy szeletet, hanem 15-20 dkg-t), vagy túrót, tojást, húst, halat. És ha vacsira ilyesmit eszel, reggelire ehetsz kenyeret. A menzás ebédből meg annyit egyél, amennyi jólesik. Főzelékből ehetsz rendesen, a husit mindig edd meg (hát a menzás gumihús nem finom, de hát végülis mégiscsak hús), kenyeret ne vegyél, és a sütit ajándékozd oda valakinek. Ha gyümi van, azt ne edd meg rögtön ebéd után, hanem tartsd meg uzsira vagy rakd el másap tízóraira.
2011. aug. 16. 15:06
Kapcsolódó kérdések: