Szokásos e és ha igen, akkor mennyire eredményes orvosi gyakorlat e tesztoszteron hormon adagolása 60-on felüli férfiaknak, a szexuális életük reinkarnálása céljából?
Ez egy olyan fórum, ahol az emberek válaszolnak egymás kérdéseire.
Nem gondoltál arra ,hogy elmész egy orvoshoz ?
Egyrészt ez nem válasz, másrészt aki nem gondolt erre az szellemi fogyatékos és nem internetezik.
Szerintem teljesen normális válaszokat adtam neked, de mivel nem tudom, hogy magát a vágyat hogy lehetne meghozni, ezért azt írtam, hogy menj el orvoshoz.
Másrészt én voltam az egyetlen, aki legalább válaszolt neked, még akkor is, ha 60 feletti létedre ilyen fröcsögős pics@ stílusban nyomod, úgyhogy ezt értékelhetnéd. Persze valószínűleg én is ingerült lennék ha nem működne a bré, de ezt a feszültséget nem másokon vezetném le, hanem a saját érdekemben elmennék egy szakemberhez, aki nem tanácsokat osztogat ismeretlenül, hanem megoldja a problémámat.
De akkor válaszolok úgy, ahogy elvárod: lődd magad tesztoszteronnal minden nap és te leszel az új Rocco Siffredi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!