Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért nem bírom a diétát 1...

Miért nem bírom a diétát 1 hét után betartani? :/Eredményes fogyást akarok de nem sikerül!

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 171 cm és több mint 90 kg.:(Reggel 6-7 között reggelizem ebéd az kb. fél 12 12 között és vacsizni nem nagyon akarok mert ha eszek akkor nagyon megkívánom a szénhidrátot(szoktam néha puffasztott rizset enni.Júniusban elkezdtem a teljes kiörlésű barna kenyeret de azért egy héten egyszer kétszer becsúszik egy egy szelet fehér kenyér.Reggel 6 km-t biciklizek meg este is.Pár héttel ezelőtt elkezdtem Rubint Rékának a tornáját de azt se bírtam tovább mint 1-2 hét.Vagy nem volt kedvem lusta voltam.Ugye mivel mindjárt itt az iskola akkor az étrendem a következő lesz:Reggeli:két szelet kockakenyér(teljes kiörlésű) egy-egy csirkemell vagy csabai vagy zalai felvágott paprikával meg megkenyve vajjal vagy flórával.Tízóraira is ez lesz.Ebéd:az meg kb. 2-kor lesz és amit a menzán adnak(kenyeret nem fogok enni+repetázni se szeretnék)Meg esetleg valaki valamilyen trükköt tud hogy ne legyek éhes?Mert már nagyon zavar hogy az osztályból csak én vagyok ekkora!Lécci írjatok de nem kell basztatni hogy nagy vagyok!!!Hogy lehetnék egy szakács mellett nádszálkisasszony!!Sehogy.Meg szeretném a sertéshúst kerülni.Van akaraterőm!Szeretnék ballagásra kb(7.be megyek) 30-40 kg között leadni!Azért ilyenkor kezdeném el mert a fogyókúrának idő kell!Köszönöm a válaszokat előre is!
2011. aug. 15. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én imádom az abonettet ..szerintem a tescoban corában minimum meglehet kapni ..sparban is .. egyáltalűán nem ehetetlen ..talán magában ..én kicsit bevizezem ..hogy ragadjon ..leszórom sóval ... vagy teszek rá egy kis kechupot.. jaj nagyon imádom ..még magában is ...

és AZOK A NORMÁLIS SZÜLŐK AKIK DOLGOZNAK ..nagyon helyes ..az enyémek sem engedhetik meg maguknak a napi meleg ételt ...vannak külön ilyen kalóriás könyvek amikben a készételek kalória tartalma is benne van ... vegyél eggyet.. :D:D egy adag leves : 250 ml ..egy adag ˝másodikféle˝:250g általában ..és akkor mindig tudopd mennyit eszel ..

ÉS VALÓBAN EHETSZ KENYERET DE SZÁMOLJ AZZAL HOGY EGY SZELET 260 KALÓRIA--- egy abonett meg 16... szall :D látható a különbség .. csak akkor egyél kenyeret ha felkészültél hogy az nap kicsit kevesebbet eszel

2011. aug. 16. 16:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat de még egy kérdés például ha egy nap így fogok étkezni akkor helyes lesz??Reggeli:7-8 között egy vagy két szelet barnakenyér felvágott(csirkemell csabai vagy zalai)És persze zöldség(paprika,paradicsom,uborka)Meg egy bögre tea!Aztán tízórai:10 óra:Egy gyümölcs vagy joghurt.Ebéd:borsóleves,(vagy krumplileves frakfurtileves bableves stb.)tejszínes gombás csirke,(vagy pulykamell.stb.)(krumplit rizset nem akarok enni!!)Uzsonna .:joghurt vagy saláta..Vacsoora 5-6 között egy két szelet abonett:amin van egy szelet csirkesonka pici vaj meg paprika vagy paradicsom???Jó ez az étrend ja és persze sok mozgás!!
2011. aug. 16. 18:43
 13/17 A kérdező kommentje:
ezen az oldalon [link] oéldául egy pohár tejet írnak ennyinek ?
2011. aug. 16. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:
de nem kell azt enned amit valaki megír neked azt edd amit megkívánsz..az fog a legjobban esni ..ha te pl virslit kívánsz egyél azt ...nem muszáj abonettet... vagy egyél müzlit .. vagy főt tojást... ezek mind nagyon jó reggelik .. és ha nem mindig ugyanazt eszed akkor lesz változatos ..amm meg senki nem szabja meg hogy mikor reggelizz ..ha neked csak 10 kor esik jól akkor akkor egyél...vannak oylanok akik nem tudnak korán enni ... legyél kicsit lazább ..a kalóriaszámlálásban pont az a jó hogy azt ehetsz amit megkívánsz feltéve ha tudod hány kalória
2011. aug. 16. 19:55
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd a francba az étrended ..nagyon jó ..de kevés ..ha iylen keveset eszel akkor teljesen felborul a szervezeted..idegrohamaid lesznek ..koncentráció zavar ..és ez még csak az amit érzékelsz ..ha lány vagy kimarad a menstruálciód ...aztán egy idő múlva meg is halhatsz

számold ki mennyi a napi alapanyagcseréd vonj ki belőle 100 at és annyit egyél ..és én az abonettre kechupot teszek XD meg néha uborkát hogy jobban csússzon ... nem muszáj vaj meg pipimell...rizsát tényleg ne egyél ...

tehát számold a kalóriákat ... az iskolában úgysem te döntöd el mit eszel ..

2011. aug. 16. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Egész jó az étrend, az ebéd vagy a vacsi azért lehet több, de amúgy nem rossz.
2011. aug. 16. 20:26
 17/17 anonim ***** válasza:
ja amm ha számolod a kalóriákat akkor azt megszokod ..és ha véget ér a fogyókúrád akkor is számolod majd ..tisztában leszel azzal mennyit ettél az nap, és nem fogsz még egyszer elhízni=)
2011. aug. 20. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!