Miért nem bírom a diétát 1 hét után betartani? :/Eredményes fogyást akarok de nem sikerül!
én imádom az abonettet ..szerintem a tescoban corában minimum meglehet kapni ..sparban is .. egyáltalűán nem ehetetlen ..talán magában ..én kicsit bevizezem ..hogy ragadjon ..leszórom sóval ... vagy teszek rá egy kis kechupot.. jaj nagyon imádom ..még magában is ...
és AZOK A NORMÁLIS SZÜLŐK AKIK DOLGOZNAK ..nagyon helyes ..az enyémek sem engedhetik meg maguknak a napi meleg ételt ...vannak külön ilyen kalóriás könyvek amikben a készételek kalória tartalma is benne van ... vegyél eggyet.. :D:D egy adag leves : 250 ml ..egy adag ˝másodikféle˝:250g általában ..és akkor mindig tudopd mennyit eszel ..
ÉS VALÓBAN EHETSZ KENYERET DE SZÁMOLJ AZZAL HOGY EGY SZELET 260 KALÓRIA--- egy abonett meg 16... szall :D látható a különbség .. csak akkor egyél kenyeret ha felkészültél hogy az nap kicsit kevesebbet eszel
szerintem hagyd a francba az étrended ..nagyon jó ..de kevés ..ha iylen keveset eszel akkor teljesen felborul a szervezeted..idegrohamaid lesznek ..koncentráció zavar ..és ez még csak az amit érzékelsz ..ha lány vagy kimarad a menstruálciód ...aztán egy idő múlva meg is halhatsz
számold ki mennyi a napi alapanyagcseréd vonj ki belőle 100 at és annyit egyél ..és én az abonettre kechupot teszek XD meg néha uborkát hogy jobban csússzon ... nem muszáj vaj meg pipimell...rizsát tényleg ne egyél ...
tehát számold a kalóriákat ... az iskolában úgysem te döntöd el mit eszel ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!