Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalóriaszámolósok, reggeliztek?

Kalóriaszámolósok, reggeliztek?

Figyelt kérdés

Nem egyszer próbáltam számolni a kalóriákat, de mindig túl sok jönne össze a nap végére, általában olyan ételek miatt, amikről nem gondolnám, hogy olyan sok kalória van bennük (pl. téliszalámi).

Délig simán kibírom, így most a reggelin spórolok, normál adag másodikból álló ebédet eszek (amit épp főzök, vagy a menzán van), vacsira viszont muszály ennem, de vagy levest eszek vagy májkrémet, kenyér nélkül. Ha nem reggelizek, beleférek a fogyást segítő kalória mennyiségbe, viszont az a kérdésem, hogy akkor nem baj, ha 6 után eszem?

(a sablon szöveget nem kérem. Nem tudok napi 5x enni keveset. Mozogni heti 2x szoktam. S nem fogok vacak kaját enni, ami nem finom, és nincs meg tőle a boldogságérzetem (pl. sovány túró...akkor inkább megeszek 10 dkg parizert magában).

2012. febr. 9. 08:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, NEM LEHETSZ ilyen szerencsétlen.. neked mérték nem létezik? ha reggelizel akkor fel kell enni 2 disznót? 5x mértékkel kéne enni basszus, nem igaz hogy ezt nem lehet megvalósítani.. inkább kihagysz étkezéseket. mert a belassult anyagcseréd, az egész a koplalás irányába fog elmozdulni, ezek majd kur.va jót fognak tenni az alakodnak.. nem hiszem el, hogy ennyi tudatosság nem szorul az emberbe. és komolyan sajnálom..
2012. febr. 9. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Muffint sütöttem ma, holnap ez lesz a reggelim.

53 kcal egy db, asszem 3-at megeszek belöle a reggeli kv-mhoz.:-D

2012. febr. 9. 21:19
 13/13 A kérdező kommentje:

john doe

Egy szóval nem említettem, hogy gond lenne a "belassult" anyagcserémmel... -.-"

2012. febr. 10. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!