Diákok! Mit reggeliztek suli előtt?
ébredés,energiaital+csoki
ez után már csak 10 körül péksüti
1 bögre kakaó:D
Mást nem eszek reggel, mert nincs időm.
kb.6:40, 6:50-kor kelek jó esetben, és 7:10-7:20 kor indulok el otthonról.
suliban, ha nem felejtek el pénzt vinni, akkor ott veszek vmi szendvicset, vagy ha van időm csinálok egyet gyorsan reggel(elég ritka)
Volt már párszor, hogy nem volt időm csinálni reggel pénzt sem vittem, és egyik haveromnál sem volt kölcsön..Na az elég rossz:D 2-fél3-ig kibírni kaja nélkül..:S
egy tál wellness gabonapelyhet.
16/l
Nah akkor az én gyerekeimnek nagyon jó sora van.Én csinálok nekik reggelit, és uzsonnát is.
De úgy, hogy megkérdezem mennyi órájuk lesz.Attól függ a szendvicsek száma.
én kelek 6.20-kor a buszom 6.50kor megy addig csak ötlözni van időm meg arra hogy kivegyem a mikróból a kávét amit anyum megmelegített nekem. Megeszek mellé egy kekszet mikozben roanok a buszhoz.
16L
én otthon nem reggelizek.néha megiszok egy pohár teát.nálunk a tanítás háromnegyed8-kor kezdődik,úgyhogy mindig nagy rohanásban vagyok,nincs időm reggelizni.a sulia viszek magamnak szendvicset,többnyire ásványvizet vagy teát mellé.+ valami gyümit vagy müzli szeletet.néha büfében is veszek valami péksütit,melegszendvicset,joghurtot.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!