Hány óra körül ebédel 1 év feletti gyereketek? Mikor reggeliztek? Tízóraizik is? És akinek már csak 1x alszik akkor mikor és mennyit?
1.vagyok. Szerintem mindegy hánykor ebédel. Én is csak alvás után tudok rendes ételt adni a lányomnak, ugyanis, ha álmos, akkor esélyem sincs a kanállal. Ha véletlen többet alszik, mint 2 óra, akkor ő is értelemszerűen később ebédel.
Nekem mindegy, csak egyen :)
kisfiam 16 hós.
reggel fél hétkor tej kb 2-2.5dl
majd reggelizik velem de az nem sok
tízórai gyümölcs.
általában fél dél felé elaszik kb három órát.
tehát kettő körül ebéd.
délután egy joghurt.
este hétkor vacsora
lefekvés előtt megint 2-2.5dl tej
20 hónapos babám nem tízóraizik, mert a reggeli 10 körül van. ez 160-180 ml kakaós tápszer.
így az ebéd fél 1 körül van.
ha gondolod, próbáld meg fél 12kor ebédeltetni, vagy az alvást kihúzni fél 1-re, így ebédelhetne pont délben.
Az én kisfiam 14 hónapos. Hajnalban 5 körül felébred, akkor kap tápszert/gyerekitalt és visszaslszik.
8 körül kel, 9 körül reggelizik, én még tejpépet adok neki. Van amikor simán, vagy gyümölccsel.
Tízórai nincs.
Ebédelni vagy sikerül alvás előtt vagy nem. Mi is pont ezzel küzdünk. Én inkább megpróbálom kicsit előbb (fél 12-12)megetetni, hogy ne üres pocakkal feküdjön le. Van amikor tápszert is adok neki, mert abba belealszik.
Utána alszik 2-2,5 órát.
Uzsonnára kap joghurtot, babapudingot, túrórudit, krémtúrót, banánt (persze vagy, vagy).
Nassolni szokott kölesgolyót, bulátát, natúr kukoricarudat, kiflit...
Aztán vacsora 7 körül (vagy ebéd maradék, vagy szendvics, rántotta...)
Elalvás előtt tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!