Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne még fogynom? Mit...

Mennyit kéne még fogynom? Mit gondoltok? Kilót most direkt nem irok. Sokat fogytam. Többi lent.

Figyelt kérdés

Lényeg,hogy rakok fel egy régi és mostani 4db képet a hétvégén készültek.Ebből a testalkatból lettem,ilyen egy szűk év alatt életmódváltással.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 8. 23:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
6/9 0:14-es köszönöm.:) Már súlytartó étrenden vagyok december óta,csak most nem tudom,hogy nem-e kéne még.
2012. febr. 9. 00:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Én tavaly januárban kezdtem el és novemberben már 60kg voltam.Nem éheztem,nem koplaltam csak megtanultam normálisan enni és mozogni.
2012. febr. 9. 00:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Még szép,hogy más a testformám miután ennyit fogytam és sportoltam.:)
2012. febr. 9. 00:23
 14/17 anonim ***** válasza:
az elso kepen 96kg voltal??? en voltam 105kg de azert vekonyabbnak neztem ki. amugy ha te vagy az elso kepen es a tobbin is, akkor en gratulalok!!!
2012. febr. 9. 00:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó:Én vagyok igen persze.)96kg voltam igen,de nagyon előnytelenül oszlott el rajtam...
2012. febr. 9. 08:03
 16/17 *gin* ***** válasza:
100%

nagyon szép eredményt értél el! :) kicsit mosolyogtam, amikor azt írta az első hogy vagy 20 kiló mehetett le rólad, én inkább 40-nek láttam a fogyást, és ezek szerint nem is tévedtem nagyot :)

nem kell már többet fogynod, ha nem vagy elégedett magaddal, akkor a célzott alakformálás jót fog még tenni, de már így is elég vékony vagy. Hány centi vagy a 60 kilóhoz, ha megkérdezhetem? :)

2012. febr. 9. 08:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Gin!160 vagy 162cm vagyok max,de inkább csak 160cm:) Pocimon maradt vmi kishusi bár azt mondják,hogy ez csak a bőr még ,ami nem húzódott vissza.
2012. febr. 9. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!