Mennyit kéne még fogynom? Mit gondoltok? Kilót most direkt nem irok. Sokat fogytam. Többi lent.
Figyelt kérdés
Lényeg,hogy rakok fel egy régi és mostani 4db képet a hétvégén készültek.Ebből a testalkatból lettem,ilyen egy szűk év alatt életmódváltással.
2012. febr. 8. 23:52
11/17 A kérdező kommentje:
6/9 0:14-es köszönöm.:) Már súlytartó étrenden vagyok december óta,csak most nem tudom,hogy nem-e kéne még.
2012. febr. 9. 00:17
12/17 A kérdező kommentje:
Én tavaly januárban kezdtem el és novemberben már 60kg voltam.Nem éheztem,nem koplaltam csak megtanultam normálisan enni és mozogni.
2012. febr. 9. 00:19
13/17 A kérdező kommentje:
Még szép,hogy más a testformám miután ennyit fogytam és sportoltam.:)
2012. febr. 9. 00:23
14/17 anonim válasza:
az elso kepen 96kg voltal??? en voltam 105kg de azert vekonyabbnak neztem ki. amugy ha te vagy az elso kepen es a tobbin is, akkor en gratulalok!!!
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó:Én vagyok igen persze.)96kg voltam igen,de nagyon előnytelenül oszlott el rajtam...
2012. febr. 9. 08:03
16/17 *gin* válasza:
nagyon szép eredményt értél el! :) kicsit mosolyogtam, amikor azt írta az első hogy vagy 20 kiló mehetett le rólad, én inkább 40-nek láttam a fogyást, és ezek szerint nem is tévedtem nagyot :)
nem kell már többet fogynod, ha nem vagy elégedett magaddal, akkor a célzott alakformálás jót fog még tenni, de már így is elég vékony vagy. Hány centi vagy a 60 kilóhoz, ha megkérdezhetem? :)
17/17 A kérdező kommentje:
Gin!160 vagy 162cm vagyok max,de inkább csak 160cm:) Pocimon maradt vmi kishusi bár azt mondják,hogy ez csak a bőr még ,ami nem húzódott vissza.
2012. febr. 9. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!