Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az érdekelne ki mért fogyókúrá...

Az érdekelne ki mért fogyókúrázik?

Figyelt kérdés

Senkit nem akarok bántani piszkálni ezzel a kérdéssel,egyszerűen csak érdekel.

Én 3 hónap alatt 12 kg-ot fogytam,pedig nem akartam,csak az élethelyzetem sajna ezt hozta.

köszi a válaszokat.

2009. jún. 1. 13:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
en azert, mert utalok magamra nezni igy... szoszerint undorodom a testemtöl, miközben amugy szepnek latommagam. Ugy gondolom, hogy kar elrontanom azt, amit megkaptam, ami masnak nem jutott, es ö termeszetes uton nem is tud rajta valtoztatni, zzal, hogy nem valtoztatok egy olyan dolgon, amin en viszont tudok. (tavolabbi tervek: szeretnem, ha a kisbabam egy egszseges testben foganna meg)
2009. jún. 1. 13:36
 2/14 anonim válasza:
92%

En 6 honapja szultem, es a terhesseg alatt 20 kg-ot hiztam, amibol csak 10 ment le, meg 15 kg felesleg van rajtam, es nagyon nehezen akar lemenni. Nem erzem igy jol magam, arrol nem is beszelve, hogy semmi nem all jol, ha egyaltalan ram jon.

most vegre van mar idom tornazni, biciklizni, ja es imadtam nassolni, ma inkabb egy gyumis bebietellel tobbet veszek es azt eszem csoki helyett. az alma-barack, alma-banan nagyon fincsi.:)

2009. jún. 1. 13:43
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
én is szűlés miatti hízás, szintén 20kg jött fel és csak 10 ment le mint az előttem lévőnek. És szintén 15 kilo feleslegem van. szeretnék másik babát, és nem 72kilórol akarok indulni egy esetleges 20 kilo felszedésével 92 lennék. nos ezért. Előttem szóló, te mennyi vagy? :)
2009. jún. 1. 13:58
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert eddig egészségtelenül éltem és van rajtam kb 8-10 kg súlyfelesleg. Családom amúgy is kövérkés fajta, meg több szívproblémás is van. Ezért gondoltam, hogy elekzdek fogyózni, hátha én nem leszek olyan, mint a rokonaim. Meg amúgy is nagyon zavar, hogy nem vehetek fel normális, nőies ruhákat, valamint a mellem is hatalmas és nemtok vele mit kezdeni.
2009. jún. 1. 14:25
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Szintén terhesség alatt hítam meg. Előtte sem voltam egy modell-alkat, de nem is voltam kövér, a 60 kilómmal, olyan kis formás-feszes voltam. Nos, szülni 85 kilósan mentem, szülés után egy hónappal 75 kiló voltam, aztán ez lement 71-re és így is maradt több mint egy évig. Szülés után másfél évvel lett csak meg bennem a kellő elhatározás, hogy igenis lefogyok. Leginkább azért, mert még fiatal vagyok (22 éves), nem szeretném elhagyni magam már ilyenidősen, mert akkor mi lesz később??? A másik, hogy idén nyáron megyek egy fesztiválra 2 napra, ahol nagyon sok olyan ismerősömmel találkozom, akik csak az előtt láttak, hogy terhes lettem volna, és nem szeretném, ha azt látnák, hogy na szültem egy babát és azóta sem tudtam lefogyni, szóval ez itt nálam leginkább hiúsági kérdés :) És jó lenne beleférni a régi ruháimba. Szerencsére jól haladok, már csak 65 kiló vagyo, és már 2 nacim is van a régiek közül, amiket ismét tudok hordani :)
2009. jún. 1. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én világéletemben formás-husis voltam, bár néha elszaladt velem a paci. Aztán sikerült lefogynom vékonyra, miközben rengeteget ettem, és nagyon élveztem a dolgot. A terhességem alatt 20 kg jött rám, mivel a terhességi cukor miatt változtatnom kellett az étkezési szokásaimon. (Egész addig, a félidőig egyetlen kilót sem híztam!) Most leadtam a nagyját, így jó is lennék, de jobban tetszettem magamnak vékonyan, és olyan jó rucikat vettem, abba szeretnék belefogyni. még 3 kg választ el tőle.
2009. jún. 1. 15:37
 7/14 anonim válasza:
100%

én 52 kg 167 cm vagyok.

most kedtem a fogyókúrám 1 hete. borzasztó,folyton rosszul vagyok,hányingerem van fáj a hasam,rossz a közérzetem,minden miatt percek alatt kiborulók,az utóbbi napokban sokszor a mécses is eltört,hirtelen kiborulok.

de nem szeretnék hájas lenni,vékony akarok lenni,nagyon vékony!ennyi a válasz!:)

2009. jún. 1. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azért, mert a terhesség előtt és alatt nagyon meghíztam. 165cm-hez társul 80kg úgy, hogy már 8kg-ot lefogytam. Nagyon zavar, hogy így megváltozott a testem. A férjem, hála istennek nem szól érte, de szeretnék csinos anyuka és feleség lenni. Meg az sem lenne utolsó szempont, hogy a régi kedvenc ruháimat hordhatnám. És nagyon félek a cukorbetegségtől is többek között. A családomban apai ágon mindenki cukorbeteg, illetve anyai ágon is előfordult már. Szóval a hajlamot örököltem, de nem szeretnék én is az lenni.
2009. jún. 1. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
52 kg és 167 cm egyáltalán nem sok,sőt elég kevés.Én azért fogyózok hogy beleférjek csini ruhákba,ne érezzem magam rosszul,szeretnék vékony lenni.
2009. jún. 1. 16:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert 26 évig 45 kiló voltam, pedig össze-vissza ettem mindent, édességet, zsírosat stb, nem mozogtam semmit, majd 2 év meddőség miatti hormonkezelés alatt 15 kiló jött rám, pedig mozogtam és egészségesen táplálkoztam. Aztán szültem egy babát, a terhességből ugyan nem maradt fönn semmi, de mivel eleve túlsúllyal kezdtem, így most legalább 10 kiló fölösleg van rajtam.

Egyébként az a legfontosabb, hogy az ember milyennek látja magát. Nekem nagyon rossz, hogy egész életemben 34-36-os ruhákat hordtam, most meg 42-est, pedig nem is tehetek róla :( Nem szeretnék megint nagyon gebesz lenni, de egy 38-assal kiegyeznék :)

2009. jún. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!