Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leszokóban vagyok a dohányzásr...

Leszokóban vagyok a dohányzásról, és rengeteget eszem. Mit tegyek, hogy ne egyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne egyek. Olyanokat is megeszek, amit máskor nem ettem. Mindegy hogy mit csak egyek. 10 percenként eszek, és nagyon félek, a hízástól. Mit tanácsolnátok?
2009. jún. 1. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Rágógumi, répa- és almakockák, vagy valami zöldség-gyümölcs, amit szeretsz. Egy-két hónap múlva elmúlik. Esetleg rágcsálj puffasztott rizs, cukormentes cukorkát.Igyál meg egy pohár vizet vagy teát, amit szeretsz, de ne cukrosat. Nem kell feltétlenül elhízni, csak az első pár kritikus hónapban jobban oda kell figyelni. nekem sikerült, pedig nagy kajás vagyok :D. Nem könnyű, mert lemondasz a cigiről is meg a nagy kajálásokról is, de sajnos másképp nem megy. Sok sikert, remélem, picit segítettem.
2009. jún. 1. 15:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Pedig más nem tudja helyetted megállni. Egyszerű: vagy megállod hogy nem kajálsz, és jól fogsz kinézni, vagy nem, és elzsírosodsz. Más eshetőség nincsen, mert azt nem nyilván nem mondhatjuk hogy cigizz. Önfegyelem!!!!
2009. jún. 2. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!