Kifognak nevetni? Vagy ez pont jó? :/
csak neked mondja meg
ha kinevetnének akkor ne érdekeljen, sok buta kis tini, nem kell mindenkinek anorexiás súllyal rendelkeznie
ne izgulj, nincs rá okod
hányan mentek egyszerre be?
mert pl ha 5en akkor menj a barátnőiddel, ők tuti nem nevetnek ki (ha meg igen akkor legaláb kiderül milyen barátnők)
sajna engem csúfoltak anno :( de csak azért, mert én 175/65-68 voltam, ők meg 155/45-50. és nem gondoltak bele, hogy egy 20 centivel magasabb lány nem gáz, ha 20 kilóval több náluk. Pedig nem voltam kövér, de nagyon rosszul esett a csúfolódás.
Az egyetlen, amit tehetsz, hogy nem veszed fel a hülyéskedésüket, a te magasságodhoz a 70 kiló azért nem olyan vészes. De hátha nem mondja el a többieknek a védőnő (akár meg is kérheted erre, biztosan megérti, meg egyébként is van valamiféle titoktartási kötelezettsége), és akkor probléma megoldva :) Egyébként meg senkinek semmi köze a tömegedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!