Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok hízni! Aggódok....

Nem tudok hízni! Aggódok. Segítesz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem fogyókúrával kapcsolatos, hanem "hízókúrával", meg azt is tudom, hogy többen szeretnétek most az én helyzetembe lenni, mert szerintetek sokkal könnyebb hízni, mint fogyni, lehet igaz, de nekem nem sikerül :S 15 éves vagyok (nyáron leszek 16) 172 cm vagyok, és 49 (!) kiló. A vállaim elég csontosak, a hátcsigolyáim is eléggé kilátszanak. Elég lapos vagyok elölről-hátulról, úgyhogy úgy nézek ki mint egy csontváz :O Meg akarok hízni. Tudom, egyek többet, meg blabla.. oké. de ez nem olyan egyszerű, hogyha nem fér belém több , akkor hogyan egyek többet? Meg megpróbáltam legtöbbször este 6 óra után enni. Kérlek, segíts ! (amúgy ilyen soványan még a fiúknak sem tetszem, de ez már mellékes)
2012. febr. 3. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyél magas kalóriatartalmú nasikat ami nem igazán laktat. Ami a legtutibb azok az olajos magvak,rengeteg kalória van bennük és egy pár csomag meg sem kottyan.
2012. febr. 3. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az olajos magvak jó ötlet az elôzôtôl, de majd úgyis jönnek az okosok, hogy egyél nutellát, mekis kaját, meg sok édességet, mert az tuti siker...

Na rájuk ne halgass, gondolom, nem elzsírosodás a cél.

Számold ki, hízáshoz mennyi kcal kell neked, aszerint étkezz, de ne menjen az egészséged rovására!

És olyan mozgásforma, amivel izmokat építhetsz.

2012. febr. 3. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:

reggelire ha szendvicset eszel:

fűszerkrém/túrkrém a szendvics aljára+sonka+sajt+tojás és zöldség

ha müzlit akkor-tej/joghurt+méz+olajos mag+banán

tej+banán+méz-turmixnak majd megszróba darált dióval/mandulával

olajos magvak joghurtba

ebdére tartalmasabbat-rizs, krumpli, hüvelyesek, husok, halak, tojás, főzelékek, levesek

lefekvés elött mézes dió, mézes tej, mézes túró

2012. febr. 3. 22:34
 4/8 Krisz85 ***** válasza:

Hát jah, én a helyedben bringáznék, ott totál sikered lenne viccen kivül, a testsúly nagoyn fontos a bringában, persze ha szeretsz és jól tudsz bringázni .

Ez többténylezős dolog, egyrészt nézd meg anyudat, és kérdezd ki hogy ő hogy és mennyire volt vékony 15 évesen és mondjuk 25 évesen. Ugyanis tinikorban még az anyagcsere gyors, később ez lassúl, srácoknál és csajoknál is egyébként. Pl. nem egy 8 os osztálytársnőmmel találkoztam akik csontvázak voltak 8 ban, majd gimi végére 20 közeledtével mind totál kövér lett. Szóval ez még változhat, nyugi. Egyébként kalória, kalória, kalória. Jobb megoldás nincs, esetleg valami izommunkát végezhetsz, azzal még elősegítheted hogy rádmásszon pár kiló.

2012. febr. 4. 06:56
 5/8 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm mindegyikőtöknek(: mondjuk anyu nem igazán akarja, hogy olajos magvakat egyek, mert attól szerinte pattanásos és zsíros lesz a bőröm o.O
2012. febr. 4. 12:55
 6/8 kínaimandarin válasza:
egyél tésztákat! :)
2012. febr. 4. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen lehet tőlük pattanásos a bőröd, de attól függ hajlamos vagy-e rá. Ki kell próbálni.

Egyébként én sem javaslok semmiféle édességet, mert azzal csak ártasz.

Esetleg járj konditerembe, az izomtól súlyod is lesz, és szépen kikerekedne a vállad, a feneked, szal lényegében minden (kivéve a melled). Ne érts félre nem arról van szó, hogy gyúrd ki magad, de ha kicsit kidolgoznád a tested, máris jobb benyomást keltenél hidd el.

Egyébként tényleg óvatosan próbálj hízni, volt egy középiskolai nagyon jó barátnőm, ő is jó magas és nagyon vékony volt. Állandóan csak evett, mert ő úgy se tud hízni. És tényleg mással sem láttam csak szendviccsel a kezében. Most 23 évesek vagyunk és bár kilóban én vagyok a több még mindig, rajta viszont nincs más csak zsír. Jó egyenlőre rajtam is van zsír, de már most (csak nem régóta sportolok és figyelek az étkezésre) feszesebb vagyok mint ő. A sok szemét kaja amit középiskolában magába tolt az most bosszulja meg magát.

2012. febr. 13. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
tök mind1, hogy miteszik, ha egyszer az anyagcseréjét még a radar se kapja el....edzz...izmosíts és akkor formás leszel, nem hájas....
2012. febr. 13. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!