Nem tudok hízni! Aggódok. Segítesz?
Az olajos magvak jó ötlet az elôzôtôl, de majd úgyis jönnek az okosok, hogy egyél nutellát, mekis kaját, meg sok édességet, mert az tuti siker...
Na rájuk ne halgass, gondolom, nem elzsírosodás a cél.
Számold ki, hízáshoz mennyi kcal kell neked, aszerint étkezz, de ne menjen az egészséged rovására!
És olyan mozgásforma, amivel izmokat építhetsz.
reggelire ha szendvicset eszel:
fűszerkrém/túrkrém a szendvics aljára+sonka+sajt+tojás és zöldség
ha müzlit akkor-tej/joghurt+méz+olajos mag+banán
tej+banán+méz-turmixnak majd megszróba darált dióval/mandulával
olajos magvak joghurtba
ebdére tartalmasabbat-rizs, krumpli, hüvelyesek, husok, halak, tojás, főzelékek, levesek
lefekvés elött mézes dió, mézes tej, mézes túró
Hát jah, én a helyedben bringáznék, ott totál sikered lenne viccen kivül, a testsúly nagoyn fontos a bringában, persze ha szeretsz és jól tudsz bringázni .
Ez többténylezős dolog, egyrészt nézd meg anyudat, és kérdezd ki hogy ő hogy és mennyire volt vékony 15 évesen és mondjuk 25 évesen. Ugyanis tinikorban még az anyagcsere gyors, később ez lassúl, srácoknál és csajoknál is egyébként. Pl. nem egy 8 os osztálytársnőmmel találkoztam akik csontvázak voltak 8 ban, majd gimi végére 20 közeledtével mind totál kövér lett. Szóval ez még változhat, nyugi. Egyébként kalória, kalória, kalória. Jobb megoldás nincs, esetleg valami izommunkát végezhetsz, azzal még elősegítheted hogy rádmásszon pár kiló.
Igen lehet tőlük pattanásos a bőröd, de attól függ hajlamos vagy-e rá. Ki kell próbálni.
Egyébként én sem javaslok semmiféle édességet, mert azzal csak ártasz.
Esetleg járj konditerembe, az izomtól súlyod is lesz, és szépen kikerekedne a vállad, a feneked, szal lényegében minden (kivéve a melled). Ne érts félre nem arról van szó, hogy gyúrd ki magad, de ha kicsit kidolgoznád a tested, máris jobb benyomást keltenél hidd el.
Egyébként tényleg óvatosan próbálj hízni, volt egy középiskolai nagyon jó barátnőm, ő is jó magas és nagyon vékony volt. Állandóan csak evett, mert ő úgy se tud hízni. És tényleg mással sem láttam csak szendviccsel a kezében. Most 23 évesek vagyunk és bár kilóban én vagyok a több még mindig, rajta viszont nincs más csak zsír. Jó egyenlőre rajtam is van zsír, de már most (csak nem régóta sportolok és figyelek az étkezésre) feszesebb vagyok mint ő. A sok szemét kaja amit középiskolában magába tolt az most bosszulja meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!