Ha 1 hétig mindennap 40 percet tornázok akkor kb mennyit fogyhatok?
nem mindegy nekem.
ha téged meg ennyire nem érdekel az élted, akkor miért írsz ki gyakorin fogyós kérdést?
(Bocs, nyomtam egy tabot véletlen enter előtt)
Inkább nézd meg ezt:
Kb annyi kaloriát próbálj meg enni, amennyit ezen az oldalon ír. Nekem használ. 2 hete kezdtem el így táplálkozni, akkor 58-59 kg voltam, most 55-56. És nem éhezem, valamint belefér egy-egy apró sütemény is.
Nem is igazán a mérlegnek hiszek, hanem a tükörnek. Mert látom a változást. Ja és nem edzettem semmit, ezalatt a 2 hét alatt, valamint ülőmunkát végzek 8 órában.
(A nem mozgást nem dicsekvés képpen mondtam, arra is szükség van, csak én egyszerűen nem tettem lustaság miatt.)
Hidd el, Aczél nem szokott hülyeségeket írni, ahogy most sem teszi. Igaza van. Több kalóriát is ehetsz egy nap, és nem feltétlenül csak zöldségekből és gyümölcsökből kell állnia.
Egyébként pedig 1 hétig (azaz 7 napig) sem egészséges tornázni, mert kell a pihnés a szervezetednek, testednek is. ha meg így belelohalod magad, hamarabb rá fogsz unni az egész fogyókúrára, mint gondolnád és elkeseredésedben csak többet fogsz enni, mert ki fogod jelentni, hogy "nekem már mindegy".
Heti 2 esetleg 3, 1 órás edzés is bőven elég, ha mellette helyesen táplálkozol (és mégegyszer, helyes táplálkozás = IGEN HÚST IS)
Az én 1 éves fiam 1000 kalória körül eszik minden nap.
Gratulálok kérdező :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!