Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Intervall edzést szeretnék...

Intervall edzést szeretnék csinálni ellipszis tréneren, kezdésnek?

Figyelt kérdés
Hogyan csináljam,mennyi ideig,és hogy váltogassak?
2012. febr. 3. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 1 perc-fél perces intervallokban csinálom,mostmár fél óráig. Nem tudom ugye,hogy honnan indulsz,mennyire vagy edzett, ha edzetlen vagy és jól csinálod,akkor 5 perc bemeligét sután 10-15 perc intervall után meg akarsz halni,kezdésnek elég is ennyi.+5 perc levezetés. Nyilván minél tovább cisnálod,annál jobb (40 perc felé nem tanácsos menni) ,de mivel ha jól végzed nagyon megterhelő edzés,nem kell a közepébe ugrani,csak szép fokozatosan.
2012. febr. 3. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt az elipszis trénert nem ismerem túl behatóan,én szobabiciklin csinálom egyébként,de ha lehet ezen a szerkezeten (:D) fokozatokat állitani,akkor könnyüre állitsd,tehát minél több mozdulatot kelljen ismételned ,ne 3 húzástól menjen a pulzusod 160ra
2012. febr. 3. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
És még egy kis biztatás,utána befogom igérem. Tudok nyilatkozni a sima aerob és az intervall edzés közti különbségekről,mióta ezt cisnálom sokkal fittebb vagyok,olvadnak a kilók pedig elég sokat eszek (bár az jó minőségű kaja,amit beviszek) .
2012. febr. 3. 10:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,tényleg ennyire lényegesen jobban formál/zsírt éget az intervall edzés??? Én eddig csak olvastam róla,de szinte csak jót.Az a baj h nagyon unalmas itthon egy órát ellipszisezni,és ezért jó,ez a rövid,de annál hatásosabb edzésforma...
2012. febr. 15. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem hatásosabb is,és nekem is pont ezért tetszik,mert nem halok meg az unalomtól közben.
2012. febr. 15. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:
És te heti hányszor végzed ?
2012. febr. 16. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!