Túlsúlyos vagyok?
160-163 cm magas vagyok, 62-65 kg között. Túlsúlyos vagyok? Milyen diétákkal tudok egy kicsit leadni? Tudom fejlődésben vagyok meg minden de a fiúk az osztályomban csúfolnak miatta. És ez nagyon zavar. Köszia a válaszokat.
13\L
ha pesti vagy, megmutatom hogyan adj nekik olyan pofont, hogy befogják a szájukat. mert elharapják a nyelvüket..
és ennyit érnek. ne foglalkozz velük. az hogy mekkora vagy, ennyi idősen kizárólag a szüleidre tartozik. ők etetnek, ők látják a helyzetet, és ők irányítják. ha nem jól csinálják, 13 évesen te is aligha tudnád jobban..
ha esetleg mégis változtatnál, van rá lehetőséged, és itt le is van írva minden fontos dolog hozzá.
A szò szoros értelmében, eü. szempontból nem vagy az, de pár kg felesleg lehet rajtad.
13 évesen ne diétázz, elég ha nem nassolsz, nem eszel gyors kaját,és nem iszol cukros üdítôt, valamint mozogj többet.
(Az étkezéseid minôsége sajnos a szüleiden múlik 13 évesen...)
de 3 év múlva milyen jó lesz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!