Lényegében ennyi az egész?
Figyelt kérdés
Tehát, kb. 1200-1500 kcal között ehetek AKÁRMIT, anélkül hogy híznék és + egy kis mozgás (napi 40perc) akkor fogyok is?2012. febr. 1. 12:58
11/19 A kérdező kommentje:
Az ilyenre kár időt pazarolni :D
élelmiszermérnök?netán a Corvinuson? kettő ponttal lemaradtam róla :(
2012. febr. 1. 15:39
12/19 anonim válasza:
örülj neki. megmarad a lelki békéd. bárhova is mentél helyette. ha te vagy a vegyészmérnök aki írt, még akkor is jobban jártál.
13/19 A kérdező kommentje:
dehogy vegyészmérnöki, csak a BGF maradt nekem :D
2012. febr. 1. 17:42
14/19 anonim válasza:
nem, a vegyészmérnök én vagyok :D most már tényleg ki kéne írnom a nevem b.sszus, már vagy fél éve gondolkodom rajta, de félek, hogy akkor mindenki megutálna :D
15/19 *gin* válasza:
háhh fél év után végre csináltam vállalható nick-et, mostantól egész életemet a gyk-n lévő elveszett emberek segítésére fogom áldozni, yesssss :D
16/19 anonim válasza:
én megutáltatom az Aczél nevet a csürhével.
18/19 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, előző vagyok! :)
Én nyáron úgy fogytam, hogy volt olyan nap, amikor több péksütit ettem, mint "normális" kaját. Ezeken a napokon viszont nagyon sokat mozogtam.
De én is inkább azt ajánlom, hogy egészséges kajákkal próbálj meg lefogyni, így legalább nem csak vékony, de egészséges is leszel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!