Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha éhes vagyok ehetem ezt?

Ha éhes vagyok ehetem ezt?

Figyelt kérdés
Ha úgymond nasizni szeretnék akkor ehetek csak úgy magában paradicsomot? vagy johgurtot? és nem baj ha sok paradicsomot eszem?^^
2009. máj. 30. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tápláló, mégsem hízlaló.A paradicsom remek fogyókúrás alapanyag. A diéta egyszerű: csupán sok paradicsomlevet kell inni- természetesen cukormenteset, és 100%- osat- valamint naponta 5-ször valamilyen formában paradicsomot enni! Pl.: ehetetd hámozva, úgy hamarabb emészthető.Főzve magasabb a tápértéke.Bármennyit ehetsz nyersen is, nem hízlal.Gyorsan és könnyen elkészthető a paradicsomsaláta.Vagy akár egy nagyon finom lecsót is készíthetsz, de inkább itt apaprikának van a vezető szerepe!
2009. máj. 30. 10:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszike^^ imádom a paradicsomot:) köszönöm a választ^^
2009. máj. 30. 10:15
 3/4 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy a paradicsomban ugyanolyan vitaminok ès nyomelemek vannak, mint az anyatejben, tehàt nagyon egèszsèges! ès foleg: nem hìzlal. èn is nagyon szeretem!
2009. máj. 30. 22:23
 4/4 Krisz85 ***** válasza:

elsőrangú, alacsony a szénhidráttartalma, eheted! :-)

ráadásul nagy a nedvességtartalma is, ha esetleg nem iszol eleget egy nap!

2009. máj. 31. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!