éhes vagyok mit csináljak?
Figyelt kérdés
18 óra után nem tanácsos enni de mégis éhes vagyok és az sem jó akor mit csináljak ?
zabos keksz ? vagy alma/ mandarin/ répa ? vagy ne egyek ?
2011. okt. 15. 19:32
1/12 anonim válasza:
Este fehérjetartalmú ételeket érdemes enni, pl. tojásos ételeket, tejtermékeket. Kerüljük a szénhidrátot, emiatt nem tanácsos zöldséget és gyümölcsöt enni este.
2/12 anonim válasza:
egyél gyümölcsöt. az rgy csöppet sem hízlal. a tejtermékékben zsiradék van.
3/12 anonim válasza:
alma, répa mandarin leturmixolva, salátának
4/12 anonim válasza:
nem 18 uán,henme lefekvés előtt fél órával ne. a 18-as határ csak akkor él ha 9kor fekszel le.
egyébként egy shake,egy kis müzli nem árt
5/12 anonim válasza:
rosszul írtam lefekvés előtt 3 órával
6/12 anonim válasza:
Én most ettem egy nagy tányér töltött káposztát egy doboz tejföllel. De még éhes vagyok. Egy csokis croissant mindjárt lecsúszik még. Ja és ez még csak a vacsora. Éhen sosem fekszem le éjfélkor.
7/12 anonim válasza:
Igyál tejet, attól tele lesz a hasad.
8/12 anonim válasza:
Az alma és sok gyümölcs csak savat csinál, és kikészíti a gyomrodat. Nem tudom mit, de azt ne!
9/12 anonim válasza:
baromság hoyg 6 után ne egyél max akkor ha 9-kor fekszel le, a gyomrod 3 óra alatt ürül ki és nem jő "teli" hassal lefeküdni úgy hogy lefekvés előtt!!! három órával ne egyél .pl ha egykor fekszel le de 6-kor eszel utoljára akkor az a 7 óra alatt nagyon éhes leszel (úgy is enni fogsz)
10/12 anonim válasza:
"6 óra után nem lehet enni" - baromság
egyél, azért vagy éhes, mert koplalsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!